fbpx
EseményekMotoros találkozó

8. Mors Motors Meeting Tornalja

tornalja 14A Mors Motors idén már sokadjára rendezte meg a motoros találkozóját Tornalján, melyre a Szoboszlói Motoros Baráti Kört is meghívták. A hétvége jól sikerült, bár az esős időjárás azért rányomta bélyegét a hangulatra.

Ahányan voltunk, annyi időpontban indultunk. Pista ment a trike-kal előre még péntek reggel, majd én is elindultam 16 óra körül. Szombaton Jani is megérkezett (bár Ő az esőtől tartva inkább kocsival vágott neki az útnak). Azt hiszem én mondhatom magamat a legszerencsésebbnek mindőnk közül, hisz az egész utunk alatt száraz volt az út, esőnek még a nyoma sem látszott.

A péntek reggel 11-kor induló Nagy Jani bácsi (akit, azt hiszem nem kell bemutatni senkinek, aki járt már találkozón) azon kesergett, hogy szívesen jött volna a Pannóniájával, de nem mert elindulni a fellegek miatt. A kocsival út közben idefele jövet még jeget is kaptak.

A pénteki faházfoglalás és sátorépítés után, már egyből az esti programok közepébe csöppentünk. Valami előzenekar után következett az AB-CD. Aki szereti az eredeti AC-DC-t, őket ne hagyja ki, (vagy ha mondjuk lecsúszott a tavaszi budapesti koncertjükről). Nem csak a számokat játsszák iszonyat jól, de az öltözékek, a kellékek és minden teljesen olyan, mint az eredeti (beleértve az énekes hangját is).

Utánnuk következett a siroki Mátrix zenekar, amire hajnali 3-ig lehetett bulizni. Iszonyat jó magyar számokat nyomtak a srácok. Fiatal koruk ellenére az összes jelenlegi és régi (pl. Deák Bill) rock nótát játszották. A sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy bizony elég sokszor visszakövetelte a közönség a színpadra őket. Sőt a végén már a két gitáros fiú édesapja is beszállt a zenélésbe.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Az éjszaka nyugodtan telt, nyoma sem volt a hajnali Simson bőgetésnek és szabályzásig pörgetett motoroknak. Hajnalban volt egy kis zápor, ami említésre sem volt méltó. Aztán jött a szombat. A terv az volt, hogy elmegyünk egy kicsit motorozni, az alacsony Tátrába, de az időjárás sajnos keresztülhúzta a számításainkat. Nem esett az eső, de egyáltalán nem volt biztos, hogy ez így is marad.

Nem volt mit tenni, elkezdtük a kutyaharapást a szőrével gyógyítani. Addig-addig gyógyítgattuk, hogy elkezdődött a motorszépségverseny, a motorhang szépségverseny, a sörpörgő és más hasonló versenyek. Közben megérkezett a csapat harmadik része is. Ahogy azt már korábban említettem szégyenszemre autóval jöttek, de mivel így vasárnap volt, aki hazavigye a cuccokat, nem csináltunk belőle nagy ügyet.

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x