EseményekHírekMotorverseny

Május 27-én visszatér az Aprilia All Stars a misanoi versenypályára

Aprilia All Stars 2023Május 27. szombat, ezt a dátumot érdemes bejelölni a naptáradban, hogy ne tervezz mást. Az eseménynek a Misano versenypálya ad otthont az Aprilia hatalmas bulijának a motorjaikkal és a legnagyobb bajnokaikkal. Ez a nap a motorok és az olasz motorozás iránti szeretet ünnepe lesz. A Misano World Circuitra ezen a napon a hagyományoknak megfelelően ingyenes lesz a belépés.

A mindenki számára kínál szórakozást idén az Aprilia örömünnepe. A program minden eddiginél gazdagabb lesz, ugyanis zsúfolásig van eseményekkel, nemcsak a pályán, hanem a pályán kívül is, a teljes egészében a terepnek és a Tuareg 660-nak szentelt területnek köszönhetően.

Az Enduro Republic szakértő oktatói a helyszínen lesznek, hogy megosszák a Tuareg 660-as terepmotorozás titkait, ahogyan azt a Tuareg Experience napokon is teszik, amelyeket az Enduro Republic az enduro motorok számára legszebb helyszíneken, többek között Észak-Afrikában tart.

Ez egy felejthetetlen szórakozással teli nap lesz, ahol a közönség lesz az igazi főszereplője a motorozás egyik legsikeresebb márkájának, és bajnokainak ünneplésének. Az összes Aprilia Racing versenyző, aki a MotoGP-ben és a terepen versenyez, részt vesz a rendezvényen: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, és idén Miguel Oliveira és Raúl Fernandez is, az Aprilia Racing csapat RNF versenyzői.

Bemutatkozott a 2022-es Aprilia Tuareg 660

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Jacopo Cerutti és Francesco Montanari versenyzők is ott lesznek a helyszínen, az Aprilia Racing újonc csapatából, amely bemutatkozásakor a GCorse és az Aprilia Racing által tuningolt Tuareg 660-on ülve győzött az olasz motoros bajnokságban. Emellett természetesen azok a bajnokok, akik győzelmeikkel az Apriliát a legtöbb győzelmet arató olasz és európai márkává tették a világbajnoki nagydíjakon, mint Max Biaggi, Loris Capirossi és még sokan mások, mindannyian örömmel és szívesen találkoznak a rajongókkal.

Az Aprilia gyöngyszemei is megtekinthetők lesznek – azok a versenymotorok, amelyekkel 54 bajnoki címet szerzett a venetói gyártó, valamint a jelenlegi kínálat, természetesen tesztvezetésre is rendelkezésre állnak a helyi utakon.

A program rendkívül teljesnek ígérkezik, és úgy tervezték, hogy a paddock közönségét egy kivételes tevékenységsorozatba vonják be, mindezt a Misanóban jelen lévő Radio Deejay és az M2O zenéjére. A legizgalmasabb pillanat egész biztosan az lesz, amikor az Aprilia motorjain ülve érkező összes versenyző felvonulása a pályán kívül is folytatódik, hogy még látványosabbá tegye a nagy finálét.

A teljes Aprilia All Stars versenynaptár hamarosan elérhető lesz online az Aprilia.com oldalon.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük