EseményekHírekMotoros találkozó

3. Hells Angels MC City Run

3 hells angels city run 001. 18 32 32Nemcsak a forróság hömpölygött végig az aszfalton május 1-jén a Népligetben, hanem a City Run résztvevői is. Immár harmadik alkalommal gurultak egy kört Budapesten a motorosok a Hells Angels MC Hungary rendezvényén.

Délelőtt még a sörpadokra nem vetült oda az árnyék, így a bátrabbaknak főhetett a fejük a napon. No, de a pólókat árusító sátrak mellett gondoskodtak a szervezők a hideg üdítőkről, sörökről… Habár, erősen, vagy akár csak gyengén alkoholtartalmú italokat azok ittak, akik nem vezették hazafelé a vasakat.

A töréstechnikai bemutató után felocsúdva, és kicsit megpihenve az árnyékosabb helyeken, lassan, de biztosan a felvonulásra készülődtek a motorosok. A menetrend idén is ugyanaz volt, mint tavaly: a rendőrök szondáztattak, papírokat ellenőriztek, majd nagy egyetértésben elkísérték a City Run-ra vállalkozókat.

Amíg a városban túrázott a társaság egyik része, igencsak jól érezte magát a Népligetben maradt csapat is. Color color mellett – iszogattak, beszélgettek a rég nem látott ismerősök, chapterek. A leendő kis motoros nemzedék természetesen a vasak mellett ődöngött, majd a füvön szaladgált, megdolgoztatva ezzel anyucit és apucit. Mindeközben rock és country zene mellett lazulhattak az emberek.

Még több kép a galériában

Már messziről hallani lehetett, mikor érkezik vissza a bagázs a városi menetről. Miután beállt a helyére ember és paripa, rögtön megrohamozták a szomjas motorosok az üdítős standot. A rendőrök szétszéledtek, de a „biztonság kedvéért” még néhányan hátra maradtak, hogy távolról felügyeljék a baráti találkozót.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Hells Angels MC legközelebb 2010. május 8-án, szombaton indul hosszú útra, az ország másik végébe, Karcagra, a Toy Run keretében, ahova ajándékokat és pénzadományt visznek a helyi gyermekkórház részére. Találkozó délelőtt 10 órakor az M3 kivezetőjén lévő Shell kúton, indulás 11 órakor lesz.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük