CsajokKiemeltNői motoros nap

Vezetéstechnika a felvonulás előtt

motoros akademia 10Motorvezetői szintfelméréssel kezdődik péteken a Nemzetközi Női Motoros Nap programja a Hungaroringen a Motoros Akadémia vezetéstechnikai centrumában.

Már csak kettőt kell aludni május 7-ig, amikor végre együtt ünnepelhetjük a motorozó nőket a Világ minden motoros csajával. A Csajokamotoron.hu idén első alkalommal szervez önálló programot erre az alkalomra, de reméljük, hogy nem utoljára!

Pénteken, május 7-én fél 12-re várunk mindenkit, aki erre a napra szabadságolta magát a motorozás kedvéért, hogy együt gyakoroljunk a Hungaroringen. A Motoros Akadémia vezetéstechnikai centrumában az iskola oktatóinak közreműködésével felmérhetjük motorvezetői tudásunkat, és kipróbálhatjuk a park Európában egyedülálló technikai eszközeit, valamint a speciálisan felkészített motorokat.

A Hungaroringről együtt motorozunk majd a délutáni program helyszínére, a Váci út 13. elé, az Andretti pizzériához, ahol bevárjuk a felvonulásra érkezőket. A várakozás alatt mindenki a cég vendége 4 gombóc fagyira, illetve átveheti támogatóinknak köszönhetően jelképes ajándékunkat.

Azokra a lányokra is gondoltunk, akiknek plexi van a motorjukon. Készítettünk egy plakátot, amit kinyomtatva a felvonulás előtt fel tudtok ragasztani a plexire, hogy ezzel is népszerűsítsétek a rendezvényt. Figyelem! Csak akkor ragaszd fel a plakátot a motorodra, ha nem zavar a kilátásban!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindenkit arra kérünk, hogy az Andretti előtt rendezetten, “menekülő” pozícióba – orral előre, a járdához képest kb. 45 fokos szögben – parkolja le a motorját, hogy mindenkinek jusson hely, és hogy az indulás zökkenőmentes legyen. Ugyanezt kérjük a Hősök terén való megállásnál és a visszaérkezésnél is.

A felvonulás után a visszaérkező motoros lányok egy pohár üdítőt kapnak az Andrettiben, ahol estére is maradhatunk, sőt ha szeretnénk, még Karaokee is lesz.

A Nemzetközi Női Motoros Napból azok sem maradnak ki, akik nem tudnak részt venni a felvonuláson. Minden motoros csajt arra kérünk országszerte, hogy motorozzon ezen a napon, és készítsen magáról egy fotót motoron, amit a Nemzetközi Női Motoros Nap galériába tölthet fel. A képek feltöltőinek a Daylong minitermékeit küldjük ajándékba.

Alaposan nézzétek át az ország különböző részein lévő motoros cégek listáját, akik a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából kedvezményeket ajánlanak május 7-re, vagy az előtte és utána levő hetekre vagy egész májusra.

Szerinted hányan leszünk a felvonuláson???

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük