fbpx

Játékmotoros felvonulás lesz gyerekeknek!

legszelidebb motorosok 2018 csaladok eveA fővárost, május 11-én motorosok fogják ellepni. De nem ám nagy vasakkal! A Legszelídebb Motorosok Felvonulása gyerekeknek szól, akik kis motorjaikkal vonulhatnak az Andrássy úton.

A Közlekedési Kultúra Napján tartandó esemény annak apropóján is kiemelkedő jelentőségű, miszerint 2018 a családok éve. Ez alkalomból nagyon sok programot kínálnak a gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek, már január eleje óta.

Az első 3000 regisztráló „Családok éve” motorral szelheti majd az utat, hiszen azt kapják ajándékba, és természetesen a felvonulás után, haza is vihetik.

A Legszelídebb Motorosok Felvonulás programja:

15:00-16:30: Kismotorok átadás a regisztrációs pontokon

16:00: Gyermekkoncert – Kodály körönd, színpad

17:00-17:30: Legszelídebb Motorosok Felvonulása az Andrássy úton

17:30: Léggömb felengedés, Kaláka koncert Andrássy út – Hősök tere felőli színpad

Mindeközben folyamatosan lesznek kísérő programok 15:00-19:00 óráig: babairodalom, kézműves foglalkozások, interaktív és logikai játszópark, mászófal, óriás ugrálóvár és további mókás dolgok, az érdeklődők számára.

Az esemény Facebook oldala itt található!

Forrás, fotó: MTI, Facebook/Családok éve

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x