Hírek

Legyél te is naptárlány!

csam naptar 2018A naptárprojekt abba a stádiumába ért, hogy magunktól nem tudjuk kiválasztani, ki legyen az a 12 gyönyörű motoros lány, aki a 2018-as naptárban pózol majd a motorja mellett. Sőt még azt sem tudjuk pontosan, kik is azok, akik biztosan komolyan gondolták a szereplést.

Ezért aztán az a döntés született, hogy készítünk egy galériát, ahova a vállalkozó szellemű hölgyek feltölthetik a legjobbnak ítélt motoros képüket. A galériát ezen a linken találod meg.

Ha még csak most regisztrálsz az oldalunkon, mindenképp írj egy rövid bemutatkozást a bemutatkozós témába, hogy a többiek is jobban megismerjenek. Ha a naptárkészítés többi része (az előkészítés, és az eladás is) érdekel, arról ebben a fórumban diskurálunk.

Ha még nem szerepeltél a motoros csajok rovatban, akkor egy hosszabb bemutatkozást is küldhetsz magadról néhány más képpel együtt az email címünkre, hogy a összelinkelhessük majd a profiloddal, illetve a feltöltött fotóddal is.

A képeket 2016. november 30-ig várjuk a galériába. Ezután decemberben elindul a szavazás az oldalon, és az a 12 lány (asszony), aki a legtöbb lájkot kapja a képére, szerepelhet majd a 2018-as naptárban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük