fbpx

Csajbuli a zsilip mögött a Krapeknőkkel

krapeknok 2010 33Ismét eltelt egy év, így április 17-én a Krapeknők klubházbuliba invitálták barátaikat az újpalotán lévő Zsilip utcába.

 

Az elmúlt években ritkábban hallani róluk, pedig az első magyar női motoros baráti társaság még mindig él és virul, bár többen édesanyák lettek azóta, így a motorozás rövid időre háttérbe szorult. Mióta elkészült “nemklubházuk”, minden év áprilisában megtartják a szezonnyitó bulijukat. Az áprilisra talán azért esett a választásuk, mert több tag is ebben a hónapban ünnepli születésnapját.

A kapuban “wellcome drink” fogadott minden érkezőt, ezúttal mézes és házi pálinkából lehetett választani. Így talán érthető, ha egyesek – akik ezúttal partisofőr szolgálat segítségét vették igénybe – többször is megérkeztek az éjszaka folyamán. A bárpulton a lányok által készített házi sütemények csábították az ott elhaladókat.

A talpalávalót ezúttal Tom White és barátai húzták, a zenélésbe Bömci is beszállt a nagybőgő mellé. A koncert szünetében Kitty finom legényfogó levese csillapította a vendégek éhségét. A buli idén is hajnalig tartott.

 

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x