Hírek

Csajbuli a zsilip mögött a Krapeknőkkel

krapeknok 2010 33Ismét eltelt egy év, így április 17-én a Krapeknők klubházbuliba invitálták barátaikat az újpalotán lévő Zsilip utcába.

 

Az elmúlt években ritkábban hallani róluk, pedig az első magyar női motoros baráti társaság még mindig él és virul, bár többen édesanyák lettek azóta, így a motorozás rövid időre háttérbe szorult. Mióta elkészült “nemklubházuk”, minden év áprilisában megtartják a szezonnyitó bulijukat. Az áprilisra talán azért esett a választásuk, mert több tag is ebben a hónapban ünnepli születésnapját.

A kapuban “wellcome drink” fogadott minden érkezőt, ezúttal mézes és házi pálinkából lehetett választani. Így talán érthető, ha egyesek – akik ezúttal partisofőr szolgálat segítségét vették igénybe – többször is megérkeztek az éjszaka folyamán. A bárpulton a lányok által készített házi sütemények csábították az ott elhaladókat.

A talpalávalót ezúttal Tom White és barátai húzták, a zenélésbe Bömci is beszállt a nagybőgő mellé. A koncert szünetében Kitty finom legényfogó levese csillapította a vendégek éhségét. A buli idén is hajnalig tartott.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

krapeknok 2010 107

krapeknok 2010 112

krapeknok 2010 115

krapeknok 2010 27

krapeknok 2010 29

krapeknok 2010 4

krapeknok 2010 5

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük