Házi barkácsHírekMotorok

BCC Mailbox: postaláda motorosoknak – A motorépítés karantén mellékága

Berci Custom ChopperJóska, levelet hozott a posta! Bizony, itthon nem csak az amerikai Joey kaphat levelet olyan postaládába, melyet a tengeren túl használnak, hanem Jóska, Gizi és Béci is. A BCC személyre szabott karantén vadhajtása elérhető bárki számára.

Annak, aki amerikai stílusú postaládát rak a háza elé, biztosan feldobja a napját már az is, ha nem mindennapi dobozkából veszi ki a napi újságot, vagy a leveleit.

Bercin nem csak a Covid nem fog, de a hideg sem. Bár a motorprojektek parkolópályára kerültek a fagyos idő miatt, mivel fűtött fényezőhelyiség hiányában meg kell várni a melegebb napokat. A dolgos kezeket azonban nem állítja meg a hideg. Amit lehet, a mester a hidegben is megold.

Hogy kitöltse idejét, egy évekkel ezelőtti munkája nyomán sorra érkező megrendeléseket igyekszik kielégíteni. Ezek tárgya nem más, mint az amerikai filmekből jól ismert oszlopra szerelt postaláda. Ezek olyan házak előtt teljesítenek szolgálatot, ahol nincs kerítés a telkek körül, így egy tartóoszlopra kényszerülnek.

Berci mindent maga készít, akárcsak a motorok esetében. A fémmegmunkálás és a fényezés is saját háza táján nyeri el végleges formáját. A hidegben a festék száradását hősugárzóval segíti elő. A postaládákra kerülő minták a megrendelők egyedi elképzelései nyomán születnek, melybe Berci is beleadja ötleteit.

Berci Custom Choppers – Az Indian Larry motor elnyerte végső formáját

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egyedi postaládák, és egyéb bérmunkában készült cuccok, – mint például sárvédő fényezés – készítésének nem titkolt célja, hogy az ezekből befolyt összegek révén Berci műhelye bővülhessen, korszerűsödhessen. Ha így halad tovább, akkor hamarosan még produktívabb lehet, és legközelebb újra az épülő motorjairól tudósíthatunk.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük