EseményekHírekMotoros túra

Magyarországon ismét csak solo ride lesz a The Distinguished Gentleman’s Ride?

The Distinguished Gentleman’s Ride 2021Immár egy évtizede, hogy 2012-ben először hívták össze a világ motoros úriembereit, hogy öltözzenek klasszikus öltönybe és üljenek vintage stílusú motorkerékpárokra a férfiak egészségéért.

A regisztráció már elkezdődött az idei The Distinguished Gentleman’s Ride-ra, amit ebben az évben (szeptember helyett) május 23-án ünnepelnek. A részvevők ezen a napon a Movember Alapítvány nevében gyűjtenek adományokat a prosztatarák megelőzéséért.

A 2021-es Gentleman’s Ride-ra három különböző formátumban kerül sor, hogy megfeleljen a változó helyi társadalmi távolságtartási korlátozásoknak. Így az egyes helyszíneken minden városban az éppen aktuális korlátozásoknak megfelelően, gördülékenyen folyhat az esemény a helyi szervező irányításával.

A három típusú Gentleman’s Ride közül az első a normális “COVID Safe” motorozás. Ebben az esetben a megadott időpontban és helyszínen gyülekeznek a résztvevők az aktuális szabályok betartásával. A motorozás útvonala előre meghatározott, a részvevők együtt motoroznak el a záróhelyszínre.

Együtt egyedül: The Distinguished Gentleman’s Ride szólóban

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A második esetben a részvevőknek csak az útvonalat adják meg előre a szervezők, amit ki-ki önállóan teljesíthet adott időn belül. Ebben az esetben nincs kezdő és záróhelyszín, a motorosok sehol nem gyülekeznek.

A harmadik változat a tavaly őszi Gentleman’s Ride-nak megfelelően önálló motorozásra hív. Ebben az esetben nincs meghatározott útvonal és megadott időintervallum sem. A résztvevőktől csak azt kérik, hogy öltözzenek klasszikus viseletbe, hogy ezzel is mutassák támogatásukat.

A részvétel feltételeit ezen az oldalon olvashatod el angolul. 


Az egyes helyszínekre vonatkozó részletekről 2021 május 23-ig az esemény honlapján lehet majd tájékozódni. A korábbi években hazánkban Budapesten és Győrben szerveztek programot erre a napra, de a jelenlegi állás szerint csak magányos gentleman motorosokra számíthatunk majd ezen a napon az ország útjain. ha változás lesz, igyekszem róla hírt adni.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük