KiemeltMotorokMotortesztek

Újra kinyílt a világ: Honda PCX 125 2021 teszt VIDEÓVAL!

Honda PCX 125 2021 robogó tesztAz idei második tesztmotor ablakot nyitott egy új világra. Elkezdtem megérteni, mire jó a B125-ös jogosítvány, és miért érdemes beruházni egy 125-ös robogóra.

Ígérem, később nem fogom számolni a tesztmotorokat, főleg mert a szezon beindulásával ömlesztve jönnek majd. Az előző, CAN-AM Ryker trike után ezúttal egy igazi, napi használatú gépsárkányra ülhettem.

Bár az áprilisi időjárás még mindig nem volt a barátunk, azért felmerültek olyan ötletek, hogy majd a Honda PCX 125-tel intézem az ügyeimet a városban ezen a héten. Az ügyeket ugyan nem intéztem el, de így is sikerült beletenni 180 km-t, és ezúttal a gyerekeim is velem jöhettek.

Tudom, egy motortesztnek nem a családi életemről kellene szólnia, de a motorválasztásnál igenis szempont lehet a család is, így leírom az ezzel kapcsolatos gondolataimat.

Kezdjük azzal, hogy a jogosítványomat 1995-ben szereztem, és azóta aktívan motorozom is. Ennek ellenére sosem szántam rá magam arra, hogy utast vigyek… úgy vagyok vele, hogy elég a saját életemért felelősséget vállalni.

Honda PCX 125 2021 robogó tesztPersze próbálkozások voltak: egyszer a férjem felült mögém a Sakálra egy pár száz méter erejéig, de míg én vagyok mondjuk 70 kiló, ő 120. Szóval nem volt túl komfortos, ahogy egy ekkora súly billegett a hátam mögött, miközben a motort is próbáltam függőlegesen tartani.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy másik alkalommal egy szüreti felvonuláson pattant fel mögém a részeg polgármester kezében egy pohár vörösborral. Ő sem volt 100 kiló alatt. Utána már gyerekjáték volt, hogy a falu gyerekei is felkéredzkedtek egy-egy kisebb körre. De azzal a gondolattal, hogy közúton utast vigyek magam mögött, mindeddig nem sikerült megbarátkoznom.

Időközben viszont lett két csemetém, akik mostanra elérték azt a kort, hogy leér a lábuk a lábtartóra (6 és 8 évesek). A kisfiamat tavaly már a férjem elvitte egy egy hetes “apa-fia túrára”, és azóta azt hallgatom, hogy hova mennek majd idén. Jelen pillanatban 2 heti program van összeírva, és eszük ágában sincs magukkal vinni csajokat.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük