fbpx
EseményekMotoros találkozó

Rusty Party a Dinerben

rusty party 93Stílusosan egy amerikai hangulatú pubban tartotta december 30-án filmbemutatóval egybekötött előszilveszteri buliját a Rusty Rodders hot rod klub. A bár előtt álló egyedi autókat már az előző részből ismerhetjük.

A Feltámad a rozsda című dokumentumfilm második része jóval hosszabb lett, mint az első. A korábbi rész ugyanis vizsgafilmnek készült, és így is jóval meghaladta a 12 perces limitet – mesélte Laszip István a film egyik készítője, rendezője és operatőre. A sorozat első része, ami a Rusty Rodders autóklub tagjait és járműveit mutatja be, miután egy tévécsatorna is levetítette, bekerült a Kamera Hungária televíziós műsorfesztivál döntőjébe is.

A három részesre tervezett sorozat második része a nagyobb terjedelemnek köszönhetően több témát is érint. A 2008-ban lezajlott I. Magyar Hot Rod és Motorépítő Bajnokságról készített összefoglaló képei mellett többek között Somfai Péterrel, a bajnokságot szervező Devils MC elnökével, Dóka Márkkal, a HSRA (Hungarian Street Rod Association) elnökével, Erdős Csabával a többszörös stunt riding és dragster bajnokal és világrekorderrel, valamint Ágoston Stefániával a Ticci ruhamárka dizájnerével készített interjúk is láthatóak.

 

A várhatóan jövő év végén megjelenő harmadik részben az USÁ-ban élő magyar rodder és tetoválóművész Csöbi Gabi segítségével ellátogathatunk majd az amerikai hot rod és rockabilly találkozókra, fesztiválokra, amikről zenés összefoglaló készül videóklipp szerűen vágva. A legérdekesebb persze az lenne, ha a magyar autók átépítését részletesen is bemutatná egy rész, de egyelőre az egyedileg átalakított autók (és motorok) hivatalos forgalombahelyezése egyelőre nem megoldott Magyarországon, ezért az építők egyelőre nem vállalják a nyilvánosságot.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Reméljük, mire két év múlva aktuálissá válik majd a negyedik rész, ez a probléma is megoldódik!

A Feltámad a Rozsda című dokumentumfilm első és második része is megrendelhető webáruházunkban.feltamad2 boritorusty party 18rusty party 25rusty party 29

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x