fbpx

2010 legjobb lábtetoválása

labtetovalasok versenye 2010 05Az utolsó pillanatban döntetlen volt az állás, ezért meg kellet hosszabítani a szavazást.

Ezúttal tizenöt láb, illezve ennyi ábra versengett egymással a legjobbnak járó díjakért. Az, hogy ez úgy hangzik, mintha a legjobb lábat díjaznánk, nem véletlen. Ha végignézzük a képeket, úgy tűnik, nem csak a tetoválásokra szavaztak a látogatók, hanem az is számított, hogy a fényképen mennyire néz ki jól az a láb, mennyire esztétikus az elhelyezkedése a tetoválásnak.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a tetoválásnak díszítő értéke is van. Főleg a nők esetében fontos, hogy olyan helyre kerüljenek az ábrák, ahova érdemes odavonzani a szemet. A női láb pedig sokkal többször látszik, mint más testrészek, ezért az ellenkező neműeknél különös érdeklődésre tarthat számot.

Ebben a hónapban Xelvis és Csigusz82 tetoválásai haladtak fej-fej mellett. Végül a hosszabbításban Xelvis vitte el a pálmát. Bár mindkét ábra tündért ábrázol, a kidolgozásban van különbség. Bár Csigusz82 tetoálása sokkal részletgazdagabb és aprólékosabb kidolgozású, Xelvisé nőiesebb ábra – persze ez csak a saját véleményem.

Még több kép a galériában!A szavazók között szintén sorsoltunk. A szerencsés nyertes ezúttal Hanga lett, aki egy motorra szerelhető Csajok a motoron zászlóval lesz gazdagabb. Neki, és a legjobb lábtetoválás tulajdonosának postán küldjük el az ajándékát.

A következő fordulóban a hason, illetve a mellkason elhelyezkedő ábrák versenyeznek majd. A nevezéseket 2010. augusztus 22-ig várjuk a galériába feltöltött képekkel, vagy e-mailben elküldve jó minőségben, nagy felbontásban. A nevezőket arra kérjük, hogy a képekhez mellékeljenek egy rövid leírást, hogy mit ábrázol pontosan a kép, illetve miért erre az ábrára esett a választásuk.

A szavazás szeptember 5-ig tart majd. Az első helyezett nyereményei:
  • 1 db. Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial 5000 Ft értékű ajándékcsomag (1 db Excipial Hydrolotio 200ml bőrápoló 2% urea tartalommal, 1 db Excipial Creme 30g, 1 db Excipial Protect kézvédő 50ml, 1 db Excipial Repair kézápoló 50ml)
  • Karbon-Dekor 5000 Ft értékű vásárlási utalvány

A szavazók között ismét sorsolunk, ezúttal egy Csajokamotoron.hu emblémás motoros kendő lesz a szerencsés voksoló jutalma. labtetovalasok versenye 2010 04labtetovalasok versenye 2010 03labtetovalasok versenye 2010 02labtetovalasok versenye 2010 01

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x