KultúraMotoros könyv

2008-ban is: Életek másodpercekért

MotoGPkv2008Ha igazán tudni akarod, hogy Rossi, Dovizioso, Stoner és a többiek elmondása szerint mi a motorversenyzés filozófiája és mi kellett ahhoz, hogy a csúcsra érjenek, milliókat keressenek, miközben milliók szurkolnak értük, akkor ez a MotoGP könyv sem hiányozhat a polcodról.

Budur Gabriella az írónő, idén elment Tavulliába, a „Valentino Rossi városba”, amiről exkluzív anyagot olvashattok a könyvben. Őszinte, mély beszélgetések készültek Jorge Lorenzóval arról, miként zuhant a csúcsról, a testi és lelki válságba és hogy sikerült talpra állnia. Képet kaphattok arról milyen keményen küzdött a Ducati és Casey Stoner vagy Talmácsi Gábor a világbajnoki cím megvédéséért, illetve hogyan élték meg ezt a szezont ők a pályán kívül.

Olyan versenyzők mesélnek diadalról és bukásról, fájdalomról és kitartásról, mint például Scott Redding, Alvaro Bautista, Colin Edwards, Dani Pedrosa, de megszólal a Roberts család, Sete Gibernau és Randy Mamola is. Nicky Haydent végig kísérhetitek a teljes fizikai és mentális felkészülésének programjában. Valentino Rossit több exkluzív interjún keresztül követhetjük egészen Japánig, ahol megszerezte nyolcadik világbajnoki címét. Rossi részletesen elmeséli, hogy tanult meg veszíteni és hogyan állt talpra az elmúlt két sikertelen év után.

Magyarországon már harmadik alkalommal kerül nyomtatásba olyan magyarnyelvű kiadvány, mely kifejezetten a MotoGP, azaz a Gyorsasági Motoros Világbajnokság világáról ad átfogó képet az olvasóknak.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük