EseményekMotorverseny

Rossi és Hamilton járgányt cserélt

hamilton rossiValójában nem kétséges, hogy mind Lewis Hamilton, mind Valentino Rossi igazi nagysága a saját sportágának a Forma 1-nek és a MotoGP-nek. De mi történne, ha cserélniük kellene egy napra?

Valószínűleg másokban is felmerült már ez a kérdés, mert The Powers That Be úgy döntött, hogy Rossinak ad egy 2017-es Mercedest, Hamilton pedig egy 2019-es Yamahát kap a feneke alá, amit egy pályanapon kipróbálhattak Valenciában, Spanyolországban.

Mindig öröm látni, hogy két hihetetlen tehetséges versenyző valami újat fedez fel, és megosztják titkaikat egymással. Bár Hamilton és Rossi eddig is nagyon tisztelték egymást, a járműcsere talán még jobban megerősítette őket abban, hogy milyen hatalmas teljesítményt nyújt a másik a saját sportágában.

Rossi a Mercedessel megtett próbakör után azt emelte ki, hogy a Forma 1-es autóból alig lehet kilátni és ez megnehezíti a tájékozódást. Kiderült, hogy a Moto GP versenyzők mennyivel szerencsésebb helyzetben versenyeznek, hogy nem akadályozza a karosszéria a kilátást és a fejüket elfordítva 180 fokban belátják a pályát.

Olvass még több cikket Valentino Rossiról!

Hamilton ezalatt nagyon izgatott volt, hogy hogy boldogul majd az autóval az olasz motorversenyző. A motoron ő is egész jól elnavigált, látszott, hogy nem először ült versenymotoron. A tesztkör után elsősorban a szelet emelte ki, hogy mennyire érezhető egy ilyen instabil járművön, ahogy lögdösi a szél a kanyarokban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kíváncsi vagy mi történt? Akkor nézd meg a teljes videót!

(A videót megnézve arra kell gondolnom, hogy amikor a középfokú angol nyelvvizsgán azt mondták, hogy olyan olaszos a kiejtésem, valószínűleg nem dícséret volt….)

 

 

Forrás: https://jalopnik.com/

Kép: Youtube.com

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük