EseményekMotoros találkozó

16. Harley-Davidson Open Road Fest Sajtótájékoztató

Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato66A motorosok egyik legkedveltebb fesztiválja, a Harley-Davidson Open Road Fest idén 16. alkalommal várja a motorok, a motorozás, a jó zenék és a jó hangulat szerelmeseit. A fesztivált beharangozó sajtótájékoztatót 2015. május 19.-én tartották a Bázison, ahol a média részletes információkat kapott az idei buli programjáról és az újdonságokról.

 Az sajtótájékoztató Buza Sándor vezényletével zajlott, aki beszélt arról, hogy idén is kb. 35 000 látogatót várnak Alsóörsre. A fesztiválra látogatói nem csak motorosok, hanem rengeteg, szórakozásra vágyó család is jelen van évről évre, akik jól szeretnének érezni magukat a színes kavalkádban. Az Open Road Fest nem csak a motorozás, a motorok, hanem a zene ünnepe is, mivel számtalan világhírű banda lép fel a sok hazai sztár mellett.

Az eseményen részt vett Hebling Zsolt, Alsóörs, és Ceglédi Ákos, Palóznak polgármestere mellett a fellépő zenészek egy része is. Kiss Endi a Hooligans-ből, Pataky Attila az Eddából, Kalmár Laca a Ganxsta Zolee és Kartelből, illetve Vajda „Sóder” Péter a Kowalsky meg a Vegából.

Az idei, öt napos buli június 10.-14. között dübörög majd a Balaton partján. A látogatók harminc százalékát rendszerint külföldi fesztiválozók teszik ki. A külföldiek száma idén nőhet, mivel az Open Road Fest ebben az évben nagyobb mértékben lett nemzetközileg reklámozva. A szálláshelyek már január közepén elkeltek, így jó eséllyel idén látogatói csúcsot dönthet az esemény. Az idei év egyik újdonsága a kapszula hotel, mely egy-egy eleme két fő szállását biztosítja egy 230 cm hosszú és 120 cm széles kabinban, amikből a kemping területén 120 darab lesz elhelyezve. Magyarországon ez a kapszula rendszer itt debütál majd, és később más fesztiválokon is találkozhatunk vele.

A fesztivál népszerűségét a sok motoros program mellett a zenei programok is nagymértékben növelik. Az idei Open Road Fest fő attrakciója a svéd, Europe zenekar, de sok egyéb, nagy banda is hallható, látható lesz. A további fellépők között találhatjuk még a Tankcsapdát, az Anna and the Barbies-t és számtalan tribute zenekart is. Természetesen a zenei programok mellett rengeteg kiegészítő program is szórakoztatja majd a nagyérdeműt, így mindenki megtalálhatja majd a saját igényeinek megfelelő szórakozási formát.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A szervezők a biztonságról sem feledkeztek meg, így jelen lesz idén is az Országos Baleset-megelőzési Bizottság és a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság is prevenciós programjaival.

Idén a sajtó munkatársai számára szerdai napon megrendezik a Press Ride elnevezésű tesztmotorozást is, ahol kimondottam a média számára szervezett próbaúton ismerkedhetnek az újságírók a Harley-Davidson modellekkel.

A tavalyi év sikerén felbuzdulva a legkisebbek most is megmutathatják majd, hogy mit tudnak, így a Kids Race keretein belül a 2-6 éves korosztály képviselői is megküzdhetnek lábbal hajtós gépeikkel az első helyért..

Mint minden évben, szép lányokból most sem lesz hiány, mivel a hostess feladatokat válogatott modellek fogják ellátni minden férfi szemek nagy örömére.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük