fbpx

16. Harley-Davidson Open Road Fest Sajtótájékoztató

Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest igazgatója beszélt az idei év újdonságairól. Most első alkalommal egy meteorológiai állomást telepítettek Alsóörsre, az Európa Kemping területére, így az ottani időjárási helyzetet bárhonnan lehet majd követni, így hozva meg a kedvet a távolról indulóknak ahhoz, hogy nyeregbe pattanjanak. Ezek az információk a világról bárhonnan elérhetők lesznek majd. Remélhetőleg, a jó időjárás idén is adott lesz, ahogy ez az elmúlt években lenni szokott.

A tavalyihoz hasonlóan, 2015-ben is lesz Facebook-os nyereményjáték. A látogatók a belépő karszalagjukkal és a Facebook-os profiljukkal való regisztráció után egy sorsoláson vesznek majd részt, mely szombati ünnepélyes ceremónia után egy szerencsés fesztiválozó saját Harley-Davidson-jával, egy Street 750-el lesz gazdagabb. A belépő karszalaggal továbbá fizetni is lehet majd az árusoknál.

Változás lesz a motoros felvonulás időpontját és útvonalát illetően is, mivel egy másik közeli, egyéb program miatt a szervezőknek módosítaniuk kellett azokat. A menet 11:00-kor indul majd és a régi útvonalhoz hasonlóan szép balatoni tájakon halad.

Alsóörs polgármestere beszélt az előkészületekről, és hogy a településen élők, – mint minden évben, – már várják az idei fesztivált. Reményét fejezte ki, hogy az időjárás is hozzájárul a fesztivál mostani sikeréhez, továbbá hogy az együttműködés a jövőben is gyümölcsöző és sikeres lesz.

A fellépő zenészek közül elsőként Kiss Endi beszélt arról, hogy mennyire örül a Europe fellépésének, mivel egyik gyerekkori kedvencei. A Hooligans idén 19 éves. A 2015-ös turné egyik állomása az Open Road Fest, amit már nagyon várnak. A balatonparti koncertre új látványelemekkel készülnek, melyek reményeik szerint elkápráztatják majd a rajongókat.

Pataky Attila, a 40 éves Edda frontembere a fesztivál által nyújtott élményeket ecsetelte, és megosztott néhány szeletet saját tapasztalataiból, így csábítva mindenkit a buliba. Pataky fia is fellép a Pataky Művekkel apja bandája előtt, így megteremtve az alaphangulatot az Edda koncertjéhez. Az Edda lendülete a régi, így fiatalos hévvel nyomják majd most is a rockot.

A Kowalsky meg a Vega idén először lép fel a fesztiválon. Vajda „Sóder” Péter beszélt fellépésük néhány részletéről, az új dalokról és a színpadképről. A Ganxsta Zolee és a Kartel is idén jubilál. A 20 éves banda oszlopos tagja, Kalmár Laca elmondta, ők csinálják majd a legelső nagy bulit idén is, így alapozva meg a jó hangulatot. Jubileumi bulit nyomnak majd a szerdai napon az új háttérzenekarral, és el fogják játszani 20 év legjobb, legütősebb és legmeghatározóbb dalait.

A további fellépők között lesz még a Tankcsapda, az Anna and the Barbies és számtalan tribute zenekar is. Természetesen a zenei programok mellett rengeteg kiegészítő program is szórakoztatja majd a nagyérdeműt, így mindenki megtalálhatja majd a saját igényeinek megfelelő szórakozási formát.

Kalmár Laca a tőle megszokott közvetlen és laza stílusában mutatta be az idei fesztivál nyereménymotorját, a Street 750-et, mely a 2015-ös év Harley újdonsága. A könnyen kezelhető, kis súlyú, fürge gépet a városi forgalomban lehet igazán kihasználni, de akár egy motoros ügyességi versenyen is jól lehet vele teljesíteni. A Bázis parkolójában már várta a sajtótájékoztató résztvevőit egy kisebb tanpálya, így annak záró mozzanataként az újságírók, fotósok egy, a Safety-Hungary által rögtönzött vezetéstechnikai pályán bizonyíthatták ügyességüket egy robogó nyergében.

Miután Pelyvás Tamás instuktor ismertette és bemutatta a nyomvonalat, az elvégzendő feladatokat, elkezdődhetett a megmérettetés. A rövid versengésben a vállalkozó szelleműeket pontozták is, és a legjobb eredményt elérőt a szervezők egy két személyes, a fesztiválon felállított kapszula hotelben biztosított szálláshellyel jutalmazták.

Mint minden évben, így idén is újdonságok sokasága várja az Open Road Fest-re látogatókat. Akik már voltak korábban a megabulin, azok biztosan ott lesznek, akik pedig még nem, azok semmiképp ne hagyják ki, mert bánni fogják.Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato8Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato11Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato12Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato16Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato20Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato27Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato29Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato39Open Road Fest 2015 sajtotajekoztato42

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x