fbpx
EseményekMotoros találkozó

15. Motoros Búcsú a pandémia idején

15. Motoros Búcsú EcsédAz előadást ebéd követte, melyet az Ecsédi Motoros Egyesület készített a MOTaMOT támogatásával.

A rövid déli pihenőt követően 13°° órától könyvbemutatóra és közös beszélgetésre került sor Dr. Demkó Attila biztonságpolitikai szakértő, író közreműködésével, valamint Machovits László (Hunyadi Rend) moderálásával. A jó kedélyű és kötetlen beszélgetés érintette a sorsfordító történelmi pillanatokat, a múlt és a jelen geopolitikai helyzetet.

A szerző a Máglyatűz c. geopolitikai thrillerről és a tavalyi évben, az összetartozás évében megjelent Napról napra Trianon c. kötetről beszélt. Említést tett a művek születéséről és a jelenlegi helyzet kapcsolatáról, továbbá a Trianon előzményéről és annak hatásairól.

15. Motoros Búcsú EcsédA beszélgetést dedikálás követte, majd a folyamatosan érkező motorosok elhelyezkedésüket megvárva, több helyi a programokra kiérkező családok, majd az érkező felvidéki motorosok körében kezdetét vette a Hevesi Kutyakiképző Iskola kutyás bemutatója.

A fantasztikusan jól sikerült bemutatót örömtől csillogó szemek követték végig; a bemutató alkalmával kutyák és gazdáik őrző-védő, tárgyi őrzés, személy védelem, keresés, elfogás elemeket mutattak be az érdeklődő közönségnek.

A nap során büfé működött, a helyi Tóth Borok helyi vállalkozás, valamint kegytárgyas vállalkozó volt jelen. Szintén kísérőprogramként a hatvani Urbán Vintage Garage Motorház régi, felújított és működőképes veterán motorokkal telepedet ki, ki lehetett próbálni a régi korok nagyszerű ’vasait’.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Nincs vége, lapozz!

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x