fbpx
EseményekHírekMotorverseny

3 motoros videojáték, amit mindenképp ki kell próbálnod 2021-ben!

Motoros videójátékAmikor szó esik a szimulátorokról vagy a különböző versenyzős játékokról, a nagy többség rögtön az autókra és az ahhoz kötődő formátumokra gondol. Pedig van élet a négy keréken túl!

Bár a kínálat mégis szűkösebb, azért ha webáruházakba tévedünk, a következő játékokra mindenképpen érdemes rákeresni.

3. Ride 4

A Ride sorozat nagyon népszerű azok számára, akik motorkerékpár-verseny játékélményre vágynak. A legújabb rész a Ride 4, amely a Milestone srl-től származik, egy olyan fejlesztői stúdiótól, amely a múltban nagyon népszerű verseny videojátékok szállításáról ismert. A Ride 4 egy szimulációs motorkerékpár-autóverseny, ahol a testsúlyt körül kell változtatnia, hogy fordulhasson.

A Ride 4-nek van egy kis tanulási görbéje a továbbjutáshoz, így ha a múltban nem adott esélyt az ilyesfajta játékoknak, akkor azt tapasztalja, hogy a Ride 4 könnyen játszható lesz. A 2020-as megjelenés után is még jó ideig támogatott lesz a játék. Bár a játékélmény már így is garantált, a pályák és a motorkerékpárok sorában megjelent a DLC is, hogy a játékosok több tartalmat élvezhessenek.

2. MotoGP 21

Ez egy másik szimulációs stílusú versenyjáték, ahol a játékosok a 2021-es MotoGP-szezont élik át, amikor különféle versenyeken vesznek részt. Ismételten, mivel ez egy szimulációs játék, azt fogja tapasztalni, hogy rengeteg hangsúly van a motorkerékpár különböző aspektusainak nyomon követése körül.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Motoros videójátékEközben a játék a pályák ismeretéről is szól és arról gondoskodik, hogy a motorkerékpár teljesítménye képes legyen versenyszerűen végigjárni a futamokat. Lehet, hogy ez nem mindenki számára készült játék, különösen, ha arcade-szerűbb élményeket preferálja, de azok, akik élvezetesnek találják ezt a játékot, megtalálják a DLC-t, hogy további tartalmat adhassanak a játékhoz, vagy akár olyan korábbi részleteket is, mint a MotoGP 20, hogy azokon a versenyeken is át tudjon menni.

1. Trials Rising

A Trials játékok népszerűsége akkor robbant nagyot, miután Java játékként kezdték működésüket. Az első 2000-es kiadás után a játék IP-je nagy, többplatformos konzolos kiadássá vált, a legújabb rész pedig a 2019-es Trials Rising volt. Ezt a kiadást javasoljuk kipróbálni, ha korábban nem adott esélyt ennek az IP-nek. A Trials Rising egy versenyjáték, de egyben 2.5D fizikai platformer is. A játék során a játékosok megpróbálják manőverezni motorosukat több különböző pályán.

Hihetetlenül könnyű elidőzni, ebben az esetben viszont visszaszállítanak egy ellenőrző pontra. Mindazonáltal gyorsan rá lehet érezni a játék fizikájára, így motorosait különböző akadályokon, ugrásokon és a különböző terepeken is át tudja vinni. Hasonlóképpen vannak olyan versenyek, ahol többjátékos módban is részt vehet.

A játékélmény teljessé tételéhez, a játékok mellett ajánljuk egy gamer szék beszerzését is, hogy kényelmesen tudjon versenyezni.

fotók: canva.com

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x