HírekCsajokMotoros divat

10%-kal könnyebbek a NEXX 2022-es bukósiakjai

Az elit és a súlytudatos motorosok számára kifejlesztett új generációs technológia az űrkutatási ismereteket 3K szénnel együtt használja, hogy olyan kompozit szerkezetet kapjon, amely a héjat könnyebbé, erősebbé és még kényelmesebbé teszi.

A pókhálóhoz hasonlóan az új X-PRO carbon 3K karbonszövettel 10%-kal könnyebb, mint más karbon héjak, nagyobb merevséget és végső szilárdságot kínál.

A SPORT szegmensben jönnek a legjobban várt új modellek a következő szezonra: a teljesen új NEXX Sports Full Face X.R3R

Kompromisszumok nélküli sportosság, lenyűgöző dizájnnal és a modern motorsportból átvett végső technológiával. Az új X.R3R a versenypálya legigényesebb körülményeihez és érzelmeihez van kitalálva. Jelentős erőfeszítéseket tettek az X.R3R burkolatának aerodinamikai hatékonyságának, a szemellenző, a szellőzők kialakításának és az új versenyspoiler-koncepciónak a fejlesztésére – NULLA dinamikus tömeggel 160 km/h sebességnél.

Az X.R3R átfogó hangszigetelési koncepciója kettős gumitömítő profilt tartalmaz a teljes héj körül. A 225º-os vízszintes és 85º-os függőleges látómezővel az X.R3R látómezeje az egyik legnagyobb a piacon. Az XR3R moduláris belseje egyedülálló megközelítést jelent a kényelem és a stabilitás terén nagy sebességnél, lehetővé téve mind a középső párnázat, mind a kontrollpárnák egyéni beállítását a legtöbb fejformára és -méretre való tökéletes illeszkedés érdekében.

Lölő új sisakja: Nexx SX.60 Jazzy Jet bukósisak

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az X.R3R-rel a biztonság tekintetében is új korszak köszöntött be – az új ECE 22-06 jóváhagyással, amely új, nagyobb sebességgel és több ütközési ponttal végzett teszteket, valamint további követelményeket ír elő az olyan funkciókkal kapcsolatban, mint a pántforgatás vagy a napellenző.

A FIM által homologizált változat is elérhető, amely a legmagasabb nemzetközi szintű versenyekre készült, beleértve a MotoGP-t is.

Az ADVENTURE szegmensben szintén az egyik legfontosabb újdonság 2022-re: az új X.WRL termékcsalád.

Az új X.WRL (Wild Rally) egy Hard endurozásra tervezett sisak, rendkívül könnyű és kényelmes, lenyűgöző szellőzéssel. Ez az új modell egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek ideális választássá teszik azok számára, akik a technikásabb és nehezebb terepbejárásokhoz és terepszemüveg viseléséhez keresnek sisakot – hihetetlen, mindössze 1250 grammos súlyával!

Az X.GARAGE termékcsalád a következő szezonra is tele van újdonságokkal – hű maradva a korszerű biztonsághoz és kényelemhez, valamint a 60-as és 70-es évek megújuló esztétikájához és jellegzetes színárnyalataihoz.

Az X.G20 teljesen megújult esztétikát kínál, és már az új ECE 22/06 szabványok szerint jóváhagyott, a következő fejlesztésekkel rendelkezik: új héjformátum, továbbfejlesztett megjelenéssel és nagyobb biztonsággal, amely szénszálas vagy X-MATRIX2 multikompozit szálból készült, és két héjméretben kapható; új napellenzőt is tartalmaz, amely hosszabb és magán a lencsén működik, és végül új bélésrendszert, amely teljesen kivehető, mosható és ergonomikusabb – a nagyobb kényelem és a könnyebb tisztítás érdekében.

 

Lapozz a következő oldalra az új fényre reagáló plexihez!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük