HírekCsajokMotoros divat

10%-kal könnyebbek a NEXX 2022-es bukósiakjai

A 2022-es év másik nagyszerű újdonsága és újítása a vadonatúj TRANSITIONS napellenző – A MINDEN TÍPUSÚ KÖRNYEZETRE FELKÉSZÍTETT PLEXI.

A Transitions® intelligens plexi automatikusan adaptálódik az ideális fényviszonyokhoz – éjszaka tiszta marad, erős fényben pedig füstös – biztonságos és kényelmes vezetést biztosítanak, éjszaka és a nap bármely szakában.

A TRANSITIONS napellenző az X.VILIJORD, X.WED2, XWRL, X.R3R, X.VILITUR és X.WST2 modellekhez lesz elérhető.

Végül, az X.VILITUR, X.VILIBY, SX.100, SX.100R és SX.60 termékcsaládok új színei és grafikái teszik teljessé a számos új modellt, amelyek a NEXX rajongói közösség bővülését ígérik.

“Ma a NEXX változatos termékportfólióval rendelkezik, amely megfelel a motorosok növekvő igényeinek.

Rengeteg technológiába fektettünk be, nemcsak a robotikába vagy az automatizált megoldásokba, hogy növeljük tervezési, gyártási és tárolási kapacitásunkat, hanem a kutatás-fejlesztésbe is, mint például a vadonatúj X-PRO szénszálas technológiába, amelyet tavaly mutattunk be az X. WED2 VAAL modellel, és amely idén számos más csúcsmodellben is megtalálható lesz.

Sokoldalúságban egyedi – Nexx Switx SX.10 bukósisak

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 2022-es kollekciót a pandémia utáni világ szabadságvágya táplálta – olyan súlyos lezárások után, amelyek során többnyire a házunk vagy a munkahelyünk körül éltünk. A NEXX Helmets 2022 kollekciót úgy tervezték, hogy a motorosok megtalálják a saját kalandjuk előnyeit – akár a természethez való kapcsolódást, az adrenalinlöketet, az önfejlesztést vagy a jólétet keresik.

Itt volt az ideje, hogy egy könnyedebb ÉLETET képzeljünk el, amely minden pillanatból a legtöbbet hozza ki” – mondta Helder Loureiro NEXX vezérigazgató.

A vadonatúj X.R3R 2022 januárjától lesz kapható a boltokban. A teljes NEXX 2022-es kollekció már elérhető a kereskedőknél.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük