HírekMotorokMotorozás

Vezess a 81 éves Batmannel és Riddlerrel!

Waze Batman különkiadásHétfő óta már azt is kiválaszthatod a közösségi navigációs appban, hogy Batman vagy Rébusz adjon iránymutatást az utadon. Sajnos csak angolul tudnak.

A Google tulajdonában lévő népszerű applikáció azzal tiszteleg a 81 éves Batman előtt, hogy 2020 október 31-ig Gotham City beállításokat kapott. Amikor legközelebb belépsz a programba, kiválaszthatod, hogy az ismerőseid Batmanként vagy Riddlerként lássanak, és azt is beállíthatod, hogy a járművedet a képernyőn batmobilként vagy Riddler Racerként mutassa.

A navigáció hangját is átállíthatod a Batman filmek szereplőinek hangjára, de előre szólok, hogy nincsenek “szinkronizálva” csak angolul beszélnek. Illetve még a spanyol és portugál verzióban is megtalálhatóak. Persze erre a két hónapra még nyelvgyakorlásnak is jól jöhet, ha egy kicsit hallgatod őket az ismerős útvonalakon.

A Waze már korábban is próbálkozott azzal, hogy kitalált vagy valódi hírességek hangján szólaljon meg. Ilyenek voltak például DJ Khaled és a Sesame Street-ből ismert Cookie Monster.

Most majd minden kiderül: az ismerőseid tudni fogják, hogy a Batman filmekből ki a népszerűbb karakter számodra, Edward Nigma vagy Bruce Wayne. A gazember Riddler vagy a mindenkit megmentő Batman.

A Waze Batman kiegészítése rögtön azután jelenik meg, hogy nemrég megjelent a The Batman első trailere. A film csak 2021 októberében várható a mozikban, de érdemes megnézni Paul Dano-t, mint Riddler-t.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Waze-ben az angol hangutasításokban Kevin Conroy színész játszik Batmanként és Wally Wingert Riddler szerepében. Conroy az 1990-es évek óta Batman hangja a Warner Bros. animációs sorozatában, míg Wingert volt a Riddler hangja a Batman: Arkham videojáték-sorozatban.

A vezetési élmény testreszabásához nyisd meg az alkalmazást, és válaszd a “Vezetés Batman-mel” lehetőséget! Vezetés közben se felejtsd el Batman bölcs szavait:

“Mindegy, mi van belül elrejtve, csak az számít, amit teszel!”

 

Forrás: Mashable, Fotó: Waze

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük