fbpx
MotorokMotorozás

Hogyan lettem Harley-girl?

Meszesné Klári Harley GirlHosszabb ideje veteránozunk a férjemmel. Eddig egy Jawa 250 és egy Pannónia T5 volt társunk az utakon. Mindkettő patika állapotban, műszakival. Kiskunfélegyházáról megjártuk velük a Balatont többször is, még a vonyarcvashegyi nászutunkra is a Jawa vitt el. (A Pancsi akkor éppen felújítás alatt volt).

A tavalyi csopaki nyaralásunkkor kezdett el mocorogni bennünk, hogy ha lenne egy nagyobb vas itthon, akkor talán messzebbre is elmerészkednénk.

No nem a megbízhatóság miatt, soha nem volt velük gond, bár biztos ami biztos alapon férjem mindig egy hátizsáknyi javító cuccot pakolt. Öreges moccnak már öreges tempó jár, szóval inkább az volt zavaró, hogy 5-6 óra gurulás után még mindig csak a Balcsin voltunk.

De ez akárhányszor felmerült, mindig leellenőriztük a költségvetést, és abban maradtunk ‘jóvanezígy’. Egészen most februárig.

Akkor történt ugyanis, hogy elhívtak a csapatépítő céges focira. Nos, tényleg épített, legalábbis egy barátságot az SBO-n, a kísérőim és köztem.

Pannónia, Jawa 250A diagnózis porcrepedés, szalagnyúlással kombinálva. Amikor kiment belőlem az adrenalin, sikerült realizálnom, hogy elbactam az életem, de legalábbis az idei szezont tuti, ugyanis 6 havi rehabot jósoltak a bal térdemnek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Beindult a ‘nehogymáridénnemotorozzak’ bennem. Végig gondoltam… berúgókaros valóban szóba se jöhet, alacsony lányként sztenderen nem érem el, hogy rárúgjak, a támasztó (bal) lábamat meg hagyjuk…

Pénztárca ellenőrzés újra, nincs mese, venni kell egy oldasztenderes, gombbal induló szekeret. Olyan nincs hogy ne motorozzak!

Elkezdtem nézelődni, párhuzamosan velem a férjem is. Nyomogatta a HD képeket az orrom alá, persze én valami olcsóbb, tehát kisebb, 500 körüli csopper típust kerestem. Meg kell mondjam, nem túl nagy a választék e téren. Volt, amire kerek perec azt kaptam, hogy ide ugyan nem hozol ilyen sz…t…

Zsörtölődős esték, millió GB net, ezer érv és ellenérv után beadtam a derekam, jó akkor legyen sok lóerő, legyen olyan, amit meg kell toldani banki pénzzel, de az legyen olyan, hogy azért leérjen a lábam, de a magas pasi alatt se vesszen el, és akkor már kettőnkkel is menjen, akár ki a világból.

Kibővült a kínálat, Yamahák, Kawasakik, Suzukik, Hondák, mind-mind csilliárdokért…

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x