HírekKultúraMotoros film

Az új Batman film még sötétebb lesz, mint gondoltuk – Itt az előzetes!

The Batman, Zoe Krawitz catwomanHabár várhatóan csak 2021 októberében kerül a mozikba a legújabb Batman film, a most kiadott előzetesből ismét kiderül, hogy nemcsak a Robert Pattinson által alakított főszereplő, hanem a Zoë Kravitz által megformált macskanő is motorra pattan a filmben.Matt Reeves The Batman című filmjében a fent említett főszereplőkön kívül olyan hírességekkel találkozhatunk majd, mint Jeffrey Wright, Colin Farrell, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Paul Dano és Jayme Lawson. Arra pedig, hogy a film sokkal sötétebb és gonoszabb lesz az eddigi várakozásoknál, a most megjelent előzetes is jó bizonyíték.

Minden, amit a Batman-ból eddig láthattunk, hihetetlenül sötét volt, és ezt a látványvilágot erősíti az előzetes is. Habár csak a film 25%-ából származnak az összevágások, a nyomasztó hangulat azért rendesen átjön. A többi eseményt még nem szabad lelőni.

Valószínűleg fontos szerepet kapnak a filmben a motorok, mert az előzetesbe is bekerült Kravitz, mint Catwoman, ahogy épp megérkezik motoron. Vagy megy valahova. Vagy jön valahonnan. Megjelenik még Jeffrey Wright sztoikus és erős Commission Gordonja, a hátborzongató AF Riddler (a srác a szalaggal) és Batman, aki nyilvánvalóan erőszakos.


Az előzetesből semmi konkrétum nem derül ki sajnos, úgyhogy a rajongók még sokáig gondolkodhatnak azon, amit láttak. Lehet elmélkedni és diskurálni róla az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban … években.

A Batman a tervek szerint 2021 október 1-én kerül a mozikba, de mivel még nem tudni, hogy mit hoz a COVID-19 koronavírus világjárvány, valójában senki nem tudja a pontos dátumot.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük