fbpx

Válassz motoros ajándékot a CsamShop-ból karácsonyra is!

Motoros pasiknak

Azt gondolnád, hogy egy motoros nőknek szóló webáruházban semmi keresnivalója férfiaknak szóló motoros ajándékoknak. Ebben azonban nagyon tévedsz. Ahogy a vásárlóink között is sok férfi akad – és gyakran maguknak vásárolnak – a motoros csajokhoz is tartozik motoros férfi, így az ajándékok esetében is gondoltam rájuk.

Ha nem annyira praktikus, hanem inkább vicces ajándékban gondolkodsz, akkor az első helyen a Csajok a motoron pasipóló áll. Ne tévesszen meg, hogy a képen ezt is Timi viseli, ez férfiaknak készült. Szintén 100% pamut, és a pasik nagyon szívesen hordják, ha van egy motoros csajuk. Az igazi motor-fanatikus pasiknak pedig ezt a pólót ajánlom!

Szintén a “vicces, de azért hasznos is” kategóriába tartozik az a motormarkolatot formázó sörnyitó, ami minden sörkedvelő motoros konyhájában kötelező darab. Ennek segítségével télen a tévé előtt ülve is motorosnak érezheti magát a kedvesünk, ha megkíván egy üveg sört.

A hasznos felszerelések közé tartozik a motorponyva, ami nem csak a téli időszakban védi meg a motort a naptól, portól és az esőtől. Erre mindenkinek szüksége van, akinek motorja van, de nem biztos, hogy mindenki megveszi magának.

Ha felszerelésekben gondolkodsz, akkor vehetsz egy térdvédőt vagy egy vesevédőt a kedvesednek. És persze minden motoros örül egy jó motoros könyvnek, amivel a hideg téli estéken múlathatja az időt.

Motoros csemetéknek

Előbb-utóbb majdnem minden motoros csajból motoros anyuka lesz, és ha egy gyerek motoros családba születik, akkor a vérében van a motorozás is. Még a lábbal hajtós műanyag motor előtt szüksége lehet egy előkére, hogy ne egye le a ruháját, de a rugdalózó is fontos része a kisbabák outfitjének. A kicsit nagyobbacskák már pólót hordanak, ahogy anyu és apu, szóval nekik vehetünk egy motoros pólót kicsiben.


Remélem tudtam segíteni ezzel a kis összeállítással, és találsz valami hasznos vagy vicces motoros ajándékot a családnak. Ha más ötletet keresel, akkor olvasd el korábbi cikkeinket:

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x