Hírek

5+1 ajándék, amit ne adjunk karácsonyra egy motoros csajnak

rossz karacsonyi ajandekA karácsonyi ajándék célja az, hogy örömet szerezzünk a másiknak, és ezért próbálunk az érdeklődési körének megfelelően választani. De mi van, ha rosszul sül el a puska?

Juli néni úgy döntött, az idei évben túltesz még önmagán is. Imádott kislányának most olyan ajándékot vásárol karácsonyra, amitől el fog ájulni.

Vagy inkább összeállít egy külön csomagot, amiben minden benne van, amire csak szüksége lehet egy motoros leányzónak.

Ugyanis a „kicsi szemefénye” évek óta motorozik, és sokat mesél a kedves barátokról, az együtt töltött motoros találkozókról, a túrákról.

Ennek fényében, Juli néni felvette a szemüvegét, maga elé tett egy papírt, tollat, s elkezdte felvázolni az ajándék-lehetőségeket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

1. Szivárványszínű lábtyű, hogy minél kényelmesebb legyen a motoros csizma, és kell egy kis szín annak a gyereknek, mert mindig feketében jár.

2. Fésűkészlet – a hajkefétől a tupírfésűig, hogy a motoros találkozókon szépen ki tudja bontani a fonatból a haját, és alaposan kifésülni a hosszú út után, hogy hölgyhöz illően jelenjen meg a társaságban.

3. Smink készlet, hogy mindig lila és zöld színben pompázzon a gyönyörű szemek fölötti szemhéj…

4. Nyuszi mintás pizsama, hogy azokon a hideg éjszakákon a sátorban ne fázzon meg…

5. Extra vízszívó törülköző, hogy tényleg ne maradjon vizes felület ott, ahol nem kell…

+1 A hálózsák alá felfújható gumimatrac, mely a reklámok szerint biztosítja a pihe-puha álmokat, hogy az alvás este 8-tól reggel 8-ig a lehető legmegfelelőbb legyen.

És még sorolhatnák, mire nem gondol egy motoros csaj, amikor tök jó buliban van… De, az ajándékozás terén, a szándék a legfontosabb, hogy gondoltunk a másikra. Szóval, Juli néni szívből, a legjobbat akarta…

Mindenesetre, vicces lehet, amikor valaki olyan ajándékot kap, amitől kettéáll a füle… És mindezt hogyan leplezze, a pillanat hirtelenségében fulladozva…?

Veled történt már olyan, hogy az ajándékokkal kapcsolatban „visszafelé sült el a puska”?

 


 

Ha végképp nincs semmi ötleted, ajándékozz Csajokamotoron.hu ajándékutalványt!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük