fbpx

Motoros könyvek karácsonyra

motoros konyvek karacsonyraAhogy közelednek az ünnepek, a gondolatainkat a motorozás helyett az ajándékozás kezdi lefoglalni. Legalábbis a nőkét. Persze a két dolgot nem kell szétválasztani, hiszen két motoros könyv is megjelent mostanában, ami szuper ajándék motorosoknak.

Az első, amit ajánlani szeretnék egy útikönyv, amelyet Pulay Gábor írt egy fél éves krétai tartózkodás után. Ez idő alatt annyira beleszeretett a görög szigetbe és annak látnivalóiba, hogy úgy érezte, tapasztalatait meg kell osztani minden motorossal.

Mivel az időjárás Görögországnak ezen a részén a tél végi hónapokat leszámítva mindig alkalmas motorozásra, egy munkával eltöltött nap után is van lehetőség túrázni egyet a tengerparton vagy épp a sziget belsejében, ahol az ő elmondása alapján az Alpok és a Kárpátok hágóit meghazudtoló útvonalak találhatóak.

A húszegynéhány útvonalat látnivalókkal és szükséges és hasznos extra információkkal kiegészítve meséli el, hogy azok a motorosok, akik először járnak a szigeten, könnyen boldoguljanak. Azt is elképzelhetőnek tartja, hogy valaki egy családi nyaralásból kikapcsolódva egy-két napra kibérel a helyszínen egy motort és úgy járja be az ajánlott utakat,ehhez is nagy segítség az ő könyve.

Pulay Gábor könyve a
Kréta az Istenek szigete
már megvásárolható a
CsamShopban 3600 Ft ért.

A Rhino Tours neve fémjelzi azt a könyvet, amelyet Szeder Zozó írt meg. A Motoros Túrázás és a Világkalandor könyvek mellé erre a karácsonyi könyvszezonra megjelentettek egy új, tematikájában az eddigiektől némileg eltérő könyvet is Motorzástan címmel.

Ez a könyv a motorozásnak arról az oldaláról szól, ami nem látható, és ami sokunk számára egyáltalán nem is nyilvánvaló, hogy milyen erők és hatások alakítják a háttérből a motoron az eseményeket. Minden motoros túléléséhez és tudatosabbá válásához egy igen fontos tudásbázis ez a motoros könyv!

Ha szeretnéd magad az új szezonra a motorozás elméletéből is alaposan kiképezni vagy egy barátodat szeretnéd meglepni ezzel a tudással, áruházunkban már megtalálod Szeder Zoltán Motorozástan című könyvét is 4990 Ft-ért.

Hogy a korábban, megjelent könyvekről is essen néhány szó, továbbra is kapható a Rhino Tours két alapítója, Szimcsák Attila és Dobos Zoltán három könyve a Motoros Túrázás 1-2, valamint a sorozat mellé tavaly megjelent Világkalandor című kötet.

Ezekben a kiadványokban a szervezett motoros túráikon szerzett tapasztalatokról és az azokon bejárt útvonalakról szolgálnak minden túrázni vágyó motoros számára hasznos tudnivalókkal.

Obsuszt Roland A rázósabb úton című könyvében arról mesél, ahogy egy veterán merev vázas Harley-Davidson nyergében több mint 100.000 kilométeren és 34 országon motorozott keresztül. Ezalatt ellátogatott Skandinávia motorépítő műhelyeibe, Csernobil sugárfertőzött területére, a bajkonuri űrközpontba pedig egészen egyszerűen bemászott. A könyv 3000 Ft-ért megvásárolható az webáruházban.

Akár magadat akár egy motorok iránt rajongó szerettedet lepnéd meg, ezekkel a motoros könyvekkel egész biztosan nem fogsz melléfogni.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x