CsajokMotoros divat

Keith Richards koponyás gyűrűje

keith richard deaths head ring 5Ha valaki a Rolling Stones egyik alapítójának és gitárosának, Keith Richardsnak nagy rajongója, az tudja, hogy a koponyás gyűrűnek ikonikus szerepe van, és ez a Rock’n’Roll egyik szimbóluma.

Keith a gyűrűt 1978-ban kapta szülinapi ajándékként, és azóta viseli is. Az eredeti gyűrűt Richardsék műhelyében készítette két ismert londoni aranyműves, David Courts és Bill Hackett, és a mai napig ez az egyetlen ilyen darab került ki a kezük alól.

Sokan próbálkoztak lemásolni a gyűrűt, de tökéletesen soha nem sikerült reprodukálni. A Courts and Hackett azonban most úgy döntött, elkészíti és forgalomba hozza a gyűrű ezüst megfelelőjét, tökéletesen kidolgozott vonalakkal és koponyával. Az árat később teszik majd közre.

 

keith richard deaths head ring 7keith richard deaths head ring 1keith richard deaths head ring 2keith richard deaths head ring 3keith richard deaths head ring 4keith richard deaths head ring 6

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük