fbpx

Keith Richards koponyás gyűrűje

keith richard deaths head ring 5Ha valaki a Rolling Stones egyik alapítójának és gitárosának, Keith Richardsnak nagy rajongója, az tudja, hogy a koponyás gyűrűnek ikonikus szerepe van, és ez a Rock’n’Roll egyik szimbóluma.

Keith a gyűrűt 1978-ban kapta szülinapi ajándékként, és azóta viseli is. Az eredeti gyűrűt Richardsék műhelyében készítette két ismert londoni aranyműves, David Courts és Bill Hackett, és a mai napig ez az egyetlen ilyen darab került ki a kezük alól.

Sokan próbálkoztak lemásolni a gyűrűt, de tökéletesen soha nem sikerült reprodukálni. A Courts and Hackett azonban most úgy döntött, elkészíti és forgalomba hozza a gyűrű ezüst megfelelőjét, tökéletesen kidolgozott vonalakkal és koponyával. Az árat később teszik majd közre.

 

keith richard deaths head ring 7keith richard deaths head ring 1keith richard deaths head ring 2keith richard deaths head ring 3keith richard deaths head ring 4keith richard deaths head ring 6

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x