HírekKultúraMotoros film

Új elnök SAMCRO élén

altSokan várják már tűkön ülve a Sons of Anarchy sorozat 5. évadát, melyet szeptember 11-én mutatnak be az amerikai FX televíziós csatornán.

A történet talán legfontosabb pontjához érkezett el, hiszen új felállásban folytatódik a motoros klub élete. Immár nem Clay (Ron Perlman) áll a csapat élén, hanem Jax teljesítette be a sorsát, amikor beleült a president székébe.

A női vonal esetében pedig, Gemma elérte azt, amit akart, a fia a klub elnöke, s mellette a társa, Tara, aki nem hagyta itt a várost, hogy Oregonba költözzön a két kisfiúval.

Így lett vége tehát a negyedik évadnak, és most várjuk a folytatást, vajon Jax milyen irányba viszi majd el a klubot, és hogy bír el a vezér szerepének súlyával. Charlie Hunnam (Jax) elárulta a San Diego-ban tartott filmfesztiválon, hogy ez ki is derül az új részekben.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Katey Sagal (Gemma) és Maggie Siff (Tara) titokzatosan nyilatkozott a két karakterről, akik között szintén epedve várjuk a fejleményeket, vajon hogyan alakul kettőjük pengeélen táncoló viszonya.

Kurt Sutter pedig arról beszélt, hogy nagyon szívesen elkészítené a SOA előzményét, mely tervről már tárgyalt is az FX csatornával. Ez sem egy elvetélt ötlet, az tény, és a siker is garantált lenne.

Fokozatosan lebbentették fel a fátylat a sorozat készítői a vendégszereplőkről, és a promo videokban ők is helyet kaptak. Visszatér Danny Trejo, de újonnan belecsöppen a sorozatba Jimmy Smits, Ashley Tisdale és Joel Mchale.

A kisfilmekből kiderül, hogy fegyverropogásban, motoros üldözésekben most sem lesz hiány. De, gondolom, sorsfordulatokban sem, ami szintén jellemző a sorozatra. Tehát, még pár nap, és elindul újra a SAMCRO hullámvasút.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük