fbpx

Női világrekord elektromos motorkerékpáron

Eva-Hakansson 02A svéd Eva Hakansson új világrekordot állított fel a Bonneville Motorcycle Speed Trials 2014 keretein belül.

 

Csapata, a Killa Cycle Racing Team sikeres munkájának és Eva elszántságának köszönhetően neve bevonult a motorkerékpáros történelembe. A motorkerékpárok szerelmese nemrégiben ünnepelte 33. születésnapját, így a sikernél jobb születésnapi ajándékot nem is kaphatott volna.

A hazájában elsőként forgalomba helyezett elektromos motorkerékpár, az ElectroCat megalkotója lett a világ leggyorsabb amazonja, aki elektromos motorkerékpárral érte el az eddig mért legnagyobb sebességet.

Az ebben a járműkategóriában elért 241.901 mérföldes tempó (387 km/h) mérésével, első alkalommal került sor arra, hogy egy évszázad után megdőljön a belső égésű motorokkal hajtott motorkerékpárok által felállított sebességrekord.

Eva-Hakansson-01Eva-HakanssonEva-Hakansson03Eva-Hakansson04

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x