fbpx

Dokumentumfilm készül a kustom kultúráról

Két erurópai művész úgy döntött, hogy felkutatja a világ legendás kustom figuráit, és fimbe foglalja őket.

A két jóbarát, a német fotós, Dirk Behlau “The Pixeleye“ és a dán pinstriper Jesper Bram elhatározta, hogy filmre viszi az általuk leginkább kevelt Kustom kultúra neves alakjait. Kaliforniából indulva Európán keresztül Japánig utaznak majd egy év alatt, hogy felkutassák a legjobb autó- és motorépítőket, tetováló művészeket, pinstripereket, airbrush művészeket, pin-up modelleket és filmen rögzítsék őket, művészetüket, tapasztalataikat és trükkjeiket.

A 2012-ben megjelenő “Flake & Flames” című dokumentumfilm első kockái Finnországban készültek. Bár csak kísérleti felvétel, de azt már tökéletesen előre vetíti, hogy olyan nemzetközi művészeket láthatunk majd, mint Kutty Noteboom, Cole Foster, Max Grundy, Dirty Donny, Coop, The Pizz, Frank Kozik, Dan Collins, Robert Kruse, Herb Martinez Big P! A zenét Sahba Yadegar azaz Whalerider szerezte.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x