EseményekKiemeltMotorkiállítás

Nyerj egy wellness hétvégét!

Érdemes lesz meglátogatni a Csajokamotoron.hu standját a Budapest Motor Fesztiválon, ugyanis látogatóink ismét értékes nyereménnyel lehetnek gazdagabbak.

A tavalyi évhez hasonlóan most is értékes nyereménnyel díjazzuk majd, ha ellátogatsz a Csajokamotoron.hu-hoz, az A pavilon 308/C standjára a Budapest Motor Fesztiválon.

Március 11-13. között reméljük már tavaszi időjárás vár majd minket az idei motoros szezon nyitórendezvényén a Hungexpo vásárvárosban. Mi mindent megteszünk majd, hogy a motoros csajoknak jól kezdődjön.

A standunkon szokás szerint megvásárolhatod webáruházunk termékeit, némelyiket jelentős vásári kedvezménnyel. Ebben az évben Kis Anita motorversenyző vadonatúj motorját csodálhatod majd meg, amit ismét rengeteg Swarovski-kristállyal díszített, és ami most még nekünk ismeglepetés. Találkozhatsz majd a hírportál készítőivel, és a fórumtagokkal.

Azok között, akik ellátogatnak a standunkra, és ott e-mail címükkel regisztrálnak, kisorsolunk egy kétszemélyes vouchert a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borház Panzióba két éjszakára (három nap) félpanziós ellátással.

Emellett azok a látogatóink, akik kinyomtatják a Missq logot, és megmutatják a standnál, Missq vásárlási utalványokat kapnak összesen 300 000 Ft értékben, amíg a készlet tart, tehát jó lesz igyekezni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vasárnapig pedig még lehetőséged van megnyerni a belépőjegyedet is, tehát ne késlekedj felsorolni legalább ötöt az idei Budapest Motor Fesztivál programjai közül. A válaszadók között 10 db belépőt sorsolunk ki. A megfejtéseket március 6-ig várjuk az e-mail címünkre “Budapest Motor Fesztivál játék” tárggyal. A nyereményeket postán küldjük majd el.

missq

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük