Hírek

Van már jegyed a Budapest Motor Fesztiválra?

budapest motor fesztival 2010 csajokamotoronHa eddig azt hittük, hogy a Budapest Motor Kiállítás nem lehet jobb az eddigieknél, idén rá kell jönnünk, hogy tévedtünk.

A szezonnyitó motorkiállítás 2010 óta megújult formában, Budapest Motor Fesztivál néven várja a látogatókat a Hungexpo vásárváros területén. Az eddig jól bevált programokat megtartva a szervezők a fesztiválokra jellemző koncertekkel, közösségi programokkal, evéssel-ivással, és fergeteges hangulattal egészítették ki a rendezvényt. Minden, amit eddig kedveltünk, maradt – csak több jóval egészült ki.

 

Tudnivalók:

Időpont: 2011. Március 11-13.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont Budapest X., Albertirsai út 10

Nyitva tartás:
2011. március 11.  10.00-23.00
2011. március 12. 10.00-23.00
2011.·március 13. 10.00-18.00

Belépő:
Felnőtt jegy – 2500 HUF
Diák jegy- 1700 HUF

Nyeremények:
Piaggio Typhoon robogó
Marushin bukósisak
Kawasaki gyári ruházat

A helyszín és az időpont nem változott, a programok azonban színesebbek, szórakoztatóbbak lettek, és sokkal szélesebb közönséghez szólnak.

Bár a célcsoport továbbra is egyértelműen a szakma és a motoros társadalom, ebben az évben a vad motorosok, a városi közlekedésben motorral utazók, a robogók iránt érdeklődők, a motorsport szerelmesei, a túramotorosok, a régi idők járgányait imádók, és a technika szerelmesei egyaránt találnak maguknak programot.

A versengést kedvelők robogó-, gokart-, vagy akár quad versenyen is részt vehetnek, ráadásul idén először sor kerül a nemzetközi Stunt Riding verseny első döntőjére is. Az európai országokból érkező versenyzők garantálják a látványos és egyben színvonalas szórakoztatást még azoknak is, akik most hallanak erről a sportról először.

Akit pedig épp a család hiánya tartott volna vissza attól, hogy a hétvégét a kiállításon töltse, annak van egy jó hírünk! A Hungexpo Zrt. idén a gyerekekre is gondolt, és többek között gyerekmotoros oktatással, családi vetélkedőkkel, és a kicsik számára is biztonságos gokart-versenyekkel várják őket.

A látogatók találkozhatnak sztárvendégekkel, kedvezményes áron szerezhetik be a legújabb motoros cuccokat, minden kérdésükre választ kaphatnak a motorszerelő akadémián, nyereményjátékokra nevezhetnek, vagy ellátogathatnak egyidejű rendezvényeinkre, hiszen idén egyszerre tajlik az Autó+Motor+Sport Kiállítás, a Robogó Világ, a Veterán Motor Kiállítás, és a TATTOO EXPO.

A belépőjegyeket online is meg lehet vásárolni a kiállítás előtt, de azok között, akik felsorolnak ötöt az idei Budapest Motor Fesztivál programjai közül, 10 db belépőt sorsolunk ki. A megfejtéseket március 6-ig várjuk az e-mail címünkre “Budapest Motor Fesztivál játék” tárggyal. A nyereményeket postán küldjük majd el.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük