fbpx

Tetováltattál már idén fesztiválon?

rock festivalSok érv szól mellette, ugyanakkor ellene… A legfontosabb a sterilitás a tetováltatásnál és a piercing berakásnál egyaránt, s a megfelelő körülmények nélkül végződtek már “nagy ötletek” rosszul is.

Mindenki tudja, hogy a motoros találkozókon, fesztiválokon hatalmas őrület és berúgás van, és azt hiszi az ember, hogy övé a világ. 

Vagyis a “világ” centire pontosan a buli területének széléig tart, nincs “külvilág”, zavaró tényező, ami a hétköznapokra emlékeztetne. Pontosan ez a lényege!

És akkor jön az, hogy “ó, varrassuk fel a buli emlékére a karunkra, hogy “I. Mocsári Páncélsegg Motoros Találkozó”, hurrá”. Aztán vége az ereszd el a hajamnak, és vissza kell menni a céghez. De, ott virít a tetkó… Most mi lesz? – Tipikus, “hallottam már ilyet” eset.

Ha még bónusznak be is volt rúgva valaki, és úgy tetováltak rá, még dühösebb lesz, hogy miért volt ilyen meggondolatlanul khm…

Mint már említettem a sterilitást, láttam találkozó után begyulladt tetoválást is. Nem szép látvány! Természetesen az ilyen helyekre kitelepülő tetoválók legnagyobb része ugyanúgy figyel mindenre, mintha szalonban dolgozna, de ott a de… És ha a tetováló figyelt is, a páciense a művelet után nem biztos…

Tehát összetett dolog ez a kérdés is, mert sok eset van. Ha például tudom, hogy egy általam kedvelt művész xy eseményen fog tetoválni, és tőle szeretnék mintát, akkor persze, hogy ott fogom megkeresni, vagy előre bejelentkezem hozzá akkorra.

Fotó: www.openair-online.de

Tetováltattál már fesztviválon, vagy rakattál be piercinget? És hogy sikerült?

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x