fbpx

Egy lány majdnem belehalt a kontár tetováló munkájába

nancy sky anderson tattooAz olcsón dolgozó, magát tetoválónak tartó Wes Clements varrása után, az intenzív osztályon kötött ki az essex-i Nancy Sky Anderson. Feljelentette a kontárt, aki azóta is fenyegeti.

A 20 éves Nancy Sky Anderson, mint bárki más, nagy lelkesedéssel várta az időpontot, amit Wes Clements-től kapott, hogy karjára tetoválja az áhított mintát. Ez meg is történt.

Amikor a lány hazament, akkor kezdte el érezni, hogy valami nem stimmel – bepirosodott a minta körül a bőre (ami még normális lenne), de elkezdett feldagadni a karja, másnapra pedig nem érezte a végtagját.

Az egész teste zsibbadt, és szívritmuszavart is érzett. A legközelebbi kórház sürgősségi osztályán kötött ki, ahol kiderítették, a tű okozta a fertőzést, amit kapott.

Antibiotikummal kezelték, majd az intenzív osztályon tartották megfigyelésre. Az volt a szerencséje, hogy azonnal orvoshoz fordult, aki gyorsan tudott reagálni a bajra.

Természetesen, Nancy számon kérte a tetováló művét, aki agresszívan elzavarta a lányt és azzal zsarolta, hogy mivel tudja a bankkártyája adatait, lenyúlja az összes pénzét.

Nancy nem állt le, a facebookon, fotókkal illusztrálva mondta el a világnak, mi történt vele, amit persze Clements váltig tagadott, azt állította, kamuzik a csaj.

Odáig fajult a dolog, hogy Nancy feljelentést tett a rendőrségen, s a hatóság kiderítette, Clements-nek nem voltak megfelelő papírjai képzettségéről. A nyomozás további fejleményeiről nem osztottak meg több információt.

Mindenesetre, a májusban történt eset újra csak arra figyelmeztet, a tetoválás az egyik olyan dolog az életben, amire ne sajnáljuk a pénzt.

Forrás: Mirror
Fotó: Nancy Sky Anderseon facebook

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x