CsajokTetkó a csajokon

A legjobb háttetoválás 2009

tundver hattetko5205Az idei tetoválóverseny ötödik fordulójában már az elején látszott, hogy minden eddiginél nehezebb lesz a legjobbat kiválasztani.

Az öt forduló alatt talán már a szavazók is elfáradtak, így épp a királykategóriában volt sokkal kevesebb szavazó, mint eddig.  A huszonkilenc benevezett tetoválás között voltak igazán részletes, profi ábrák, és pici, nőies minták is.

Utóbbiak sajnos ebben a kategóriában nem igazán rugtak labdába. Az első helyezett ezúttal a Tündvér hátán kígyózó virágminta lett. Aki szemfülesen keresgél a képgalériábn, még azt is megtalálhatja, mi volt korábban a hatalmas indák helyén.

 

A nyereményeket felajánlották:

Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
VTN-Dekor 10 000 Ft értékű utalvány
Ironclad Tuff Chix női kesztyű
Wild magazin egy éves előfizetés
Excipial svájci bőrápolószer ajándékcsomag

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában! Ebben a hónapban, a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az első három, legtöbb szavazatot összegyűjtő versenyzőnek ajánlottunk fel díjakat. Könnyelmű felajánlás volt. Ki gondolta volna, hogy a harmadik helyen döntetlen lesz az eredmény.

Mindenesetre Vicus709 háta és a boubble által beküldött yakooza minta is megérdemli, hogy megkapja a harmadik helyezettnek járó ajándékokat.

A második ebben a hónapban Gorgeous tetoválása lett. A hátán kígyózó életfa motívum állítólag még félkész állapotban van. Ha pedig már így elég szép egy második helyezéshez, nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen lesz, ha elkészül a minta.

Ebben a hónapban a szavazni is érdemes volt, hiszen a szavazatokat leadók között három darab Csajokamotoron.hu pasipólót sorsoltunk ki. A szerencsések ezúttal: Cucika, koszlerne és Zöld Piszok. Minden résztvevőnek köszönjük a részvételt és gratulálunk a díjazottaknak. Ők hamarosan postán kapják meg az ajándékcsomagjukat.Anya tetkoGorgeous tetko06Yakuzza2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük