HírekMotorokMotorozás

Aquaman végigcsorgatta a nyálát a motorokon

jason momoa harley davidsonCsajok, el kell, hogy keserítselek benneteket, sajnos ruhában zajlott a Harley-vizit, melyet Jason Momoa (Aquaman) tett, a milwaukee-i Harley-Davidson gyárban és múzeumban. A látogatásról kisfilm is készült, melyet büszkén tett közzé a sztár.

Jason Momoa hawaii-i modell és színész köztudottan nagy motorrajongó, de persze, főleg a Harley-kat imádja – a múlt héten felrakott filmen látszik is, hogy szinte a mennyországban érezte magát a látogatás alkalmával.

Sőt, nem tudom, ki emlékszik rá, de volt már egy motoros filmje is, mégpedig 2014-ben, Road to Paloma, magyar változatban pedig Vadcsapáson címmel.

Jason Momoa két legemlékezetesebb szerepe a Trónok harcában, mint Khal Drogo, illetve Az Igazság Ligájában, mint Aquaman volt – nem véletlenül jelent meg tavaly a külön, erről szóló alkotás.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Aquaman Jason Momoa

Jason, mondhatni a világ legjobb helyén született 1979. augusztus 1-jén Hawaii fővárosában, Honoluluban, viszont nem itt nőtt fel, hanem Norwalk-ban, az amerikai Iowa államban. Hatalmas termetével (193 cm magas, bizony), kidolgozott felsőtestével, s huncut mosolyával, rögtön elrabolja a női szíveket.

jason momoa road to paloma

Először modellként tűnt fel, megnyert 1999-ben egy versenyt, majd megtalálták a filmszerepek is. Biztosan emlékeztek rá, a nálunk is játszott Csillagkapu: Atlantisz című sorozat négy évadjában szerepelt, majd ő lett Conan, a barbár, s innentől kezdve egyre komolyodtak a szerepek.

Jason már apuka, ugyanis Lisa Bonet színésznőtől (Lenny Krawiz ex felesége) született két csemetéje: Lola Iolanit (2007) és Nakoa-Wolf (2008).

jason momoa and lisa bonet

Igazán, tavaly, az Aquaman címszerepe után került a figyelem középpontjába, s azóta élvezi a kivételes helyzetét. Kíváncsian várjuk, hogyan, milyen szereppel bújik majd ki a víziember skatulyából. Addig is, Harley-ra fel!

Forrás: Wikipedia
Fotók: We Got This Covered,What’s on TV, youtube, The Cheat Sheet

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük