fbpx

Indian versenymotor koncepció

Vajon Burt Munro mit szólna, több mint negyven évvel az általa felállított sebességrekord után, ha meglátná ezt az Indián motorkerékpárt? Vajon kipróbálná a bonneville-i sómezőkön?

Burt Munro, a Leggyorsabb Indián című film új-zélandi főszereplője hatvannyolc éves volt, amikor egy negyvenhét éves Indiánnal új sebességrekordot állított fel 1967-ben. Ettől függetlenül az átlag motorosnak nem egy ilyen futurisztikus masina ugrik be elsőre, ha az Indian motorokról hall.

A motor tervezőjét, Dan Bailey-t nem kötötték az elvárások. Igazán szabadon engedte a fantáziáját, amikor ezt az Indián márkájú „speed racert” megtervezte. Különösen a küllő nélküli felniktől néz ki úgy ez a gép, mintha a jövőből érkezett volna. Azt nem lehet tudni, hogy valaha fogják-e sorozatban gyártani, de a sportmotor gyártóknak és tervezőknek kellő inspirációt jelenthet ez az újszerű látásmód.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE Budapest Média Intézetében Kommunikáció és PR szakon, diplomamunkámat a Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x