CsajokMotoros divat

Megjött az új kedvenc pólód

A jó kislanyok a mennybe mennek, a rosszak mindenhovaHa tavasz, akkor jön az új kollekció a Csajokamotoron.hu webáruházában is. Idén sem maradhat tehát ki egy újabb dögös póló, ami egész biztos, hogy neked is az egyik kedvenc darabod lesz. Nekem már most az.

 

Lehetne reklámfogás is, de nem az. A Csajok a motoron áruházának saját termékeit mindig úgy választom ki, úgy tervezem meg, hogy tökéletesen megfeleljen a motoros csajoknak, vagyis neked is. És persze én is viselem őket. Persze lehet, hogy az én szempontjaim nem egyeznek mindenki máséval, de azért remélem, hogy sok motoros csaj ízlését sikerül eltalálnom, vagy átformálnom.

Talán te is egyetértesz azzal, hogy a póló az egyik legkényelmesebb, pegpraktikusabb viselet, és nem csak a motoron, hiszen:

  • Puha, pamut az anyaga.
  • Jól szívja a nedvességet (ha valóban pamut és nem valami nejlon keverék).
  • Kellemesen nyúlik ott ahol kell, és feszül, ahol kell.
  • Ha motorozáshoz használod, jó, ha hosszított a fazonja, hogy kényelmesen betűrhesd a nadrágodba, és ne fázzon meg a derekad.
  • Karcsúsított, hogy még csinosabb legyél benne.
  • Vagány, motoros minta van rajta, hogy akkor is lássák, hogy motoros vagy, amikor éppen nem motorral érkezel.

Tehát az idei legújabb csamos póló most készült el, és pont ilyen. Annyival megspékelve, hogy a fazonja még vagányabb, mint egy sima póló: a karkivágása, és a nyaka ugyanis úgy van megvarrva, hogy egy kicsit befejezetlen hatást keltsen, de persze nem rossz értelemben. Ettől lesz még divatosabb és még vagányabb. Mivel a közakarat most a V-nyakú póló felé hajlott, ezúttal ilyen pólót választottam, hiszen kerek nyakú pólóból több is van már az áruházban.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És persze az új pólón ezúttal a kedvenc szöveged van: “A jó kislányok a mennybe mennek, a roszak mindenhova” ez szerintem nagyon jó mottó egy motoros csajnak, még akkor is, ha nem igazán rossz.

Az új pólót feketében és ciklámenben tudod megvásárolni a webáruházunkban, vagy jövő héten már személyesen is a Budapest Motor Fesztiválon (ahova még vasárnapig van esélyed megnyerni a belépőjegyedet) a Csajokamotoron.hu standján az A pavilonban a 302/H standon a többi termékünkkel együtt. Azt már most megígérhetem, hogy meglepetés kedvezményekkel várunk, és ha ellátogatsz hozzánk, még egy szállást is nyerhetsz magnak és a párodnak, ami jól jön majd a nyaraláskor.

Találkozunk jövő héten, addig is nézelődj az áruházunkban!

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük