EseményekMotoros találkozó

A Yamahások mások – Az 5. Yamaha találka

yamaha talalkozo kakucs ring 15Már március óta izgatottan készültem a yamahások 5-ik találkájára. A csoport alapítója, Dávid János, csapaton belül csak “Vezír”, nagyszabású Találkát álmodott meg a kakucsi versenypályára május 20-ra.

2014-ben alakult a mostanra 1000 fő fölé duzzadt Facebook csoport. Egyetlen egyszerű szabály van a tagsághoz: Yamahád legyen.

Már reggel korán indultam Kakucsra, hisz a regisztrációnál elkélt a segítség: a jelentkezési határidőig több mint 90 motor és tulajdonosaik jelezték részvételi szándékukat, így a yamahás csajokkal vállaltuk a szívélyes fogadtatást, karszalagosztást, és ahogy már ez megszokott, minden eseményre készül egy kis matrica, emlékül, a részvételért, ami természetesen most sem maradt el!

Külön meglepés ajándék is készült az alkalomra: a Tagok saját motorjainak saját fotóiból falinaptár készült, melyből szintén mindenki 1 db-ot ajándékba kapott!

Egymás után gurultak be a kisebb-nagyobb motoros csoportok, mire 10 óra körül elkezdődhetett az eligazítás.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Programok széles választéka várt minden Yamahást: vezetéstechnikai tréning motoros rendőrtársaink segítségével, melyhez egy hatalmas bójapályát állították fel nekünk.

Meglepetésként, a Yamaha Hungary és a Yamaha Top jóvoltából 5 tesztmotort nem csak nézegethettek, de ki is próbálhattak a tagok, úgy mint az MT09-et vagy a híres, Optimus Prime-ként emlegetett MT10-et.

Ahogy sétáltam a motoromhoz, miközben próbáltam legyűrni az izgalmat az első pályázásom előtt, nem győztem gyönyörködni a vasakban. Ahogy a veterán korú, úgy az új modellek is megférnek egymás mellett. Nincs irigykedés, itt mindenki kivétel nélkül családtag.

 

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük