CsajokKiemeltNői motoros nap

Készülünk a Nemzetközi Női Motoros Napra

nemzetkozi noi motoros nap 1011 800Ettől az évtől a FIM jóváhagyásával valóban nemzetközi lesz a Női Motoros Nap.

Amikor 2007-ben a kanadai Vicki Gray meghirdette az első női motoros napot hazájában, még maga sem gondolta, hogy világszerte ennyi követőre talál majd. Öt évvel később a nyugati világ legtöbb országában együtt ünneplik május első péntekét a motorozó nők.

 

Hogy az esemény nemzetközi jellegét még jobban kihangsúlyozzák, a Női Motoros Nap 2011-es logójára már a földgömböt is beleszerkesztették. A képen szereplő különböző motortípusok pedig azt szimbolizálják, hogy mindegy, hogy ki milyen típusú motort vezet, lehet az off-road vagy utcai, robogó, sportmotor vagy chopper, a lényeg csak egy: Just Ride! vagyis csak motorozz.

Vicki elmondása szerint ez az az esemény, amelyet a motorozó nők semmi pénzért nem hagynának ki. Fontosabbnak tartják, mint bármelyik nagy motoros találkozót vagy más motoros rendezvényt. Nem is csoda, hiszen ez a nap rólunk szól, és az ezen a napon szervezett programokkal azt üzenjük a világnak, hogy mi is létezünk, és jobb lesz odafigyelni ránk.

Természetesen a Nemzetközi Női Motoros Nap a Csajokamotoron.hu olvasói számára is fontos ünnep, ezért idén is megszervezzük a tavaly oly sikeres budapesti felvonulást. A részletekről kicsit később… addig is véssétek a naptáratokba május 6-ot!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük