CsajokKiemeltNői motoros nap

Motorozz, mert csak!

MOTORESS INTL FEMALE RIDE DAY 2008Tavaly a kanadai Motoress csapata hirdette meg az első női motoros napot május első pénteki napjára.

A nagy sikerre való tekintettel 2008-tól a világ minden táján összehangoltan, ugyanezen a napon motorozással demonstrálnak a női motorosok. Idén mi is csatlakozunk. Nem számít, hogy hova, csak az, hogy ezen a pénteken motorral közlekedjünk, hogy mindenki lássa, milyen sokan hódolnak a hölgyek között is ennek az életformának.

A Női Motoros Napon semmi mást nem kérünk mi sem a motoros nőktől, csak annyit, hogy MOTOROZZANAK! Nincs szó szervezett túráról, nem gyűjtünk adományokat, nem szervezünk programokat – ez volt az alapelve a mozgalom kitalálójának, Vicky Gray-nek is. Így biztosította, hogy ez a nap megőrizze tisztaságát, hogy minden motoros nő csak magára, és mindenki más csak a motoros nőkre fókuszáljon e napon.

A Női Motoros Nap támogatói

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

http://www.bmw-motorrad.hu
http://motor.honda.hu/

http://www.bmw-motorrad.hu
http://www.fokt.hu/


http://www.momorobogo.hu/
http://www.monster-customs.hu/
http://www.motorosholmik.hu/


http://www.redbaron.hu/
http://www.rmcmotor.hu/
http://www.tankpad.hu

 

Mivel mindenki szabad, természetesen ki-ki maga döntheti el, hogy tölti el ezt a napot. Nálunk idén ez a péntek munkaszüneti nap, rengeteg motoros programmal, tehát nem lesz nehéz eleget tenni a felhívásnak. Aki kétkerekű motorizált járműre (motorra, robogóra) vagy négykerekű quadra ül ezen a napon, máris résztvevője lett a Női Motoros Napnak.

Mehetünk egyedül vagy csapatosan, nem számít, csak az, hogy élvezzük ezt a remek kikapcsolódást. A Csajokamotoron.hu csapata szeretné számotokra emlékezetessé tenni ezt a napot, ezért azok a motoros csajok, akik május 2-án lefényképezik magukat a motorjukkal ott, ahova elmotoroztak, és egy rövid üzenettel együtt elküldik címünkre, egy apró emléket, egy kizárólag erre a napra készült matricát kapnak ajándékba.

De az ajándékoknak ezzel még nincs vége. Mozgalmunkhoz több cég is csatlakozott, akik szintén különböző kedvezményekkel, ajándékokkal készülnek, erre a napra.

Támogatóink által felajánlott ajándékok folyamatosan bővülő listáját erre a szövegre kattintva olvashatod el részletesen.

nnmn2008 800

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük