fbpx
KultúraMotorbemutatóMotorokMotoros film

Ismerd meg a motort, amivel Scarlett Johansson a Budapesten forgatott Fekete Özvegyben motorozik

Fekete Örvegy Scarlet Jonhansson CCM Scrambler SplitfireA tavaly májusra tervezett bemutató helyett csak idén júniusban került a mozikba és a streaming szolgáltatásra a  Fekete Özvegy című Marvel adaptáció a koronavírusjárvány miatt. A szuperhős filmben Scarlett Johansson Budapest utcáin száguldozik egy CCM Spitfire Scramblerrel.

Jó hír, hogy ezúttal kedves fővárosunk nem csupán statisztaként vesz részt a amerikai szuperprodukcióban valamelyik európai várost alakítva, hanem a történet néhány jelenete valóban Budapesten játszódik. Már csak ezért is érdemes megnézni a filmet, ha valaki szereti a Marvel sztorikat. Na meg azért, mert az akciójelenetekhez választott motorkerékpár sem kutya.

De az új motorkerékpár, amely a Black Widow, vagyis a Fekete Özvegy című filmben szerepel, igazán tüzesre sikeredett.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Róisín McHugh (@rosymch)

Amikor a Marvel univerzumban és a való világban még minden rendben volt, mint például a 2015-ös Bosszúállók filmben, az Age of Ultronban, ahol nem csak Fekete Özvegy élt és virult, hanem fekete bőrruhába öltözött, ami sokak fantáziáját táplálta; ott volt a Fekete Özvegy motorkerékpár. Egy olyan jelenség, amely azonnal megragadta sok rajongó fantáziáját, legyen szó akár a motorkerékpárokról, akár Scarlett Johanssonról.

Aki nem tudná, ez egy Harley-Davidson volt, a teljesen elektromos Live Wire

Az új motorkerékpár, ami a legújabb Marvel filmben, a Fekete Özvegyben szerepel, a CCM által gyártott Scrambler Spitfire néven fut.

A CCM, mint Clews Competition Machines egy brit székhelyű, hiánypótló motorkerékpár márka, amelyet 1971-ben alapított Alan Crews. Crews nem volt motorkerékpár-gyártó, bár lelkes motoros volt, aki hét közben egy családi tulajdonban lévő hírügynökségnek dolgozott, hétvégén pedig scramble és triál versenyeken versenyzett.

Amikor egy BSA scrambler megvásárlásáról szőtt álmát elutasították, megépítette saját versenymotorját, és minden versenyt megnyert, olyannyira, hogy az emberek most már hozzá fordultak, és kérték, hogy építse meg álmaik motorját.

Így született meg a CCM, amelynek hiánypótló scramblerjei és motorjai rengeteg sikert arattak a motocross, triál, supermoto, valamint a flat-track és országúti versenyek minden szintjén.

Lapozz a folytatáshoz a következő oldalra!

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x