fbpx

Ismerd meg a motort, amivel Scarlett Johansson a Budapesten forgatott Fekete Özvegyben motorozik

CCM Scrambler Splitfire Blackout

Így történt, hogy a CCM Spitfire Scrambler megtetszett a Marvel producereinek, és behívták a motort egy castingra, hogy megnézzék, vajon beválik-e Scarlett Johansson számára a Fekete Özvegyben. Úgy tűnt, a széria motor kibírt, minden atrocitást, amit a kaszkadőröktől kaphatott, így a CCM Spitfire lett Black Widow új járgánya.

A CCM hat motorkerékpárt biztosított a forgatásokhoz, állóképekhez, és egyébként a bonyolult kaszkadőrmutatványokon való tönkremenetelhez, amelyek minden MCU-film (ti. Marvel Cinematic Universe) részei. A motor annyira masszív volt, hogy nem volt szükség más alternatívára a kaszkadőrmutatványokhoz.

A Spitfire név a második világháborús vadászrepülőgépről származik, mivel a motorkerékpár és a repülőgép váza is ugyanabból a T45-ös acélból készült. Még a Spitfire repülőgép logója is rajta van az üzemanyagfedélen.

CCM Scrambler Splitfire Blackout

A 600 köbcentiméteres motorkerékpár 55 lóerőt és valamivel több mint 40 ft-lb nyomatékot adott le, ami bőven elég volt a körülbelül 300 font száraz tömegéhez. Ha ennél több teljesítményt adnának, ez a csinos motorkerékpár valószínűleg az égbe emelkedhetne.

Hasonlóan a Fekete Özvegy által kedvelt korábbi motorkerékpárhoz, a később eladóvá vált Harley-Davidson Live Wire-hoz, a rajongók a Fekete Özvegy motorkerékpárt is hamar elkapkodták. Bár a Spitfire Scrambler már nem kapható, a CCM egy új emlékkiadást dob piacra, hogy megünnepelje a Marvel-filmben szereplő motorkerékpárját, és piacra dobta a Spitfire Blackoutot.

A motorkerékpár belseje még mindig ugyanaz, mint a Spitfire-é, csak most a váz fémes fekete színű porszórással van bevonva, ahogy a tank és a szénszálas front is. Van egy szürke, piros tűcsíkokat viselő oldalsó panel, és a piros szín látható a bilincseken, a hátsó rugón, valamint a Husqvarnától átvett 630 köbcentis egyhengeres motorblokkon is, amely most 60 lóerőt teljesít.

Van egy új, egymásra épített kipufogó, és ez a motorkerékpár hét kilóval könnyebb, mint az eredeti Spitfire, ami egy plusz adag energiát ad.

CCM Scrambler Splitfire Blackout

Természetesen ez nem az első filmes siker a CCM számára. Míg a Splitfire motorjukat most Scarlett Johnasson, vagy inkább Fekete Özvegy paripájaként örökítették meg, egy korábbi motorjukat Angelina Jolie, vagy mondjuk inkább Lara Croft hajtotta a Tomb Raiderben.

Azt hiszem, akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy igazi csajos motorokat készít a CCM.

Neked hogy tetszik? Elfogadnál egy ilyen scramblert? 
0
Neked hogy tetszik? Elfogadnál egy ilyen scramblert? x

 

Források: Latimes, Hotcars, Instagram, Appocalypse, Hungary Today, CCMMotorcycles,

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x