HírekMotorbemutatóMotorok

Limitált kiadású Jack Danniels’s Indian Challenger

Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse

Az Indian Motorcycle, a Jack Daniel’s és a Klock Werks Kustom Cycles együttműködésének eredménye egy új, limitált szériás bagger: az Indian Challenger Dark Horse.

A Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse a Tennessee Rye Whiskey előtt tiszteleg prémium felszereltséggel, korszerű technológiával és egyedi rozs-metálfényű festéssel, arany és zöld kiegészítőkkel.

Az Indian Motorcycle, Amerika első motorkerékpár vállalata és a Jack Daniel’s, Amerika első bejegyzett szeszfőzdéje a Klock Werks Kustom Cycles-szel közösen ünnepli az amerikai kézművességet a Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse bemutatásával.

A merész partnerség és a limitált szériás sorozat hatodik évét jelző 2022-es Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse a Jack Daniel’s híres Tennessee Rye whiskyjéből merít ihletet – minden termék ugyanazt az innovációs szellemet testesíti meg, hogy megtörje a formát és példát mutasson a világszínvonalú kézművességről.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A világszerte csak 107 darabban kapható Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse merész, egyedi alkotás. Egyedi Rye Metallic fényezése arany és zöld akcentusokkal utal a Jack Daniel’s Tennessee Rye whiskey kézműves folyamatára, míg a motor prémium felszereltsége és legmodernebb technológiája páratlan kényelmet és teljesítményt biztosít.

“Büszkék vagyunk arra, hogy folytathatjuk ezt az egyedülálló partnerséget a Jack Daniel’s-szel és a Klock Werks-szel – két elismert márkával, akikkel osztozunk a kompromisszumok nélküli minőség és kézművesség ősi amerikai ethoszában” – mondta Aaron Jax, az Indian Motorcycle alelnöke.

“A Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse még magasabb szintre emeli díjnyertes baggerünket, a prémium technológia és a kézművesség legmagasabb szintjét képviselve – ahogyan a Jack Daniel’s tette a Tennessee Rye whiskyvel.”

“Ahogyan az Indian Challenger az amerikai baggerek számára új formát teremt, úgy a Tennessee Rye az amerikai whisky számára is egyedülálló lepárlási folyamatával és merész befejezésével” – mondta Greg Luehrs, a Jack Daniel’s szponzorációs és partnerségi igazgatója. “Az idei motor tökéletesen megtestesíti azt, amiről az italuk szól – az innovációt és a könyörtelen, kompromisszumok nélküli törekvést a legmagasabb minőségű amerikai termékek előállítására.”

Minden Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse-hoz egy egyedi, közös márkajelzésű motorszőnyeg tartozik, amelyen a megfelelő motorszám (#001-#107) szerepel.

A Jack Daniel’s Limited Edition Indian Challenger Dark Horse 36 999 dollárról indul, és kizárólag az Indian Motorcycle márkakereskedésekben kapható. A rendeléseket 2021. október 21-én, 12:00 órától fogadják és az összes motor eladása után zárul a lehetőség.

Minden Indian Motorcycle kereskedőnek lehetősége lesz megrendeléseket leadni ez alatt az idő alatt, majd a megrendelés megerősítése után felveszik a kapcsolatot a szerencsés vásárlókkal. Ahhoz, hogy egy motoros versenyben legyen a vásárlásért, minden vásárlónak ki kell töltenie az  oldalon található űrlapot, és kapcsolatba kell lépnie az Indian Motorcycle kereskedőjével. Minden egyes motorkerékpár 2022-es modellévre készül, a szállítás 2021 októberében kezdődik.

 

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük