HírekMotorbemutatóMotorok

Az A1 jogosítvánnyal vezethető Vision110 csatlakozik a Honda 2021-es újdonságaihoz

Honda Vision110 2021Az Európában 2012-ben bemutatott, a Honda remek ár/érték arányú, kiváló minőségű robogója, a Vision110 frissített, 2021-es változata új műszeregységgel, praktikus Honda okoskulccsal és tágas, ülés alatti rekesszel kerül a szalonokba.

Továbbfejlesztett vázszerkezete (Smart Architecture Frame, eSAF) révén 2 kg-mal csökkent a tömege, eSP erőforrása pedig 5 %-kal takarékosabbá vált az Alapjárat-leállító Rendszernek köszönhetően.

Először 2012-ben érkezett Európába, a Honda városi robogója, ami mindig magas minőséget és fantasztikus ár-érték arányt kínált.

A Vision110 a Honda 8. modellje az A1-es kategóriában, és az utolsó, amelyet 2021-re megújítottak. Az idei évi súlyos kihívások dacára az alacsony hengerűrtartalmú motorkerékpárok és robogók iránti kereslet 2020 júniustól szeptemberig – a korábbi időszakhoz képest – 30%-kal növekedett.

A Honda, mint a világ egyik legnagyobb motorkerékpár- és robogógyártója, régóta arra törekszik, hogy új modellekkel bővítse az A1 kategória amúgy is széles választékát és növelje a 21,2%-os részesedését az „ingázók” szegmensében Európában.

Mind a gyártásba, mind a kutatás-fejlesztésbe folyamatosan beruház a japán óriás, hiszen legfontosabb céljai között van az alkotás, a vásárló és az értékesítés öröme azaz olyan motorokat és robogókat létrehozni, melyek kimagasló ár-érték arányúak, csúcstechnikával rendelkeznek és amelyben minden vásárló, motoros típus – a városi ingázótól, a kalandmotoroson át a versenyzőig – az örömét leli.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A gyártásba és a kutatás-fejlesztésbe történő folyamatos beruházás 2020-ig azt jelenti, hogy a Honda felállása minden ízléshez és stílushoz kínál valamit, az alapvető, ár-érték arányú szállítástól a csúcskategóriás, nagy teljesítményű kívánatosságig.

 

Nincs még vége, lapozz az A1-es jogosítvánnyal vezethető 2021-es Honda modellekért!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük