fbpx

Yamaha YS125: A tökéletes, könnyű városi motorkerékpár

yamaha ys125 2017 3Az egyre több forgalmi dugó és az egyre drágább tömegközlekedés ingázók milliói számára nehezíti meg a munkába járást.

A Yamaha elkötelezettje annak, hogy minden ember számára alternatív megoldást nyújtson a városi közlekedésre. Urban Mobility termékcsaládunk olyan változatos, elérhető, kedvező árú, gazdaságos és megbízható modellekből áll, amelyek lehetővé teszik, hogy mozogj.

Motorozz szabadon! Motorozz könnyedén!

Az új Yamaha YS125 sportos, stílusos új dizájt kapott, ugyanakkor megtartotta a népszerű YBR125 legjobb funkcióit és tulajdonságait. Úgy tervezték, hogy még több embernek imponáljon.

Nagy kerekei és osztályon felüli felfüggesztése egyszerű kezelést biztosítanak, míg alacsony üzemanyag-fogyasztása, gazdaságossága és kényelmesebb kialakítása a legpraktikusabb és legmegfizethetőbb könnyű városi motorkerékpárok egyikévé teszi.

yamaha ys125 2017 6Az YBR125 népszerűsége az európai városi motorosok körében kategóriaelső, gazdaságos fogyasztásának és kedvező árának köszönhető, melyeket a Yamaha legendás megbízhatóságával ötvöz. A Yamaha márkakereskedők rengeteg olyan YBR125 motorkerékpárról számolnak be, melyek több mint 100 000 kilométert tettek meg.

Ez a bizonyított megbízhatóság – valamint a Yamaha európai márkakereskedői hálózata által nyújtott professzionális támogatás – tette lehetővé, hogy a modell ilyen sok hűséges rajongóra tegyen szert. Több mint 150 000 darabos európai eladásával az YBR125 hosszan tartó sikernek bizonyult az elmúlt 10 évben.

A Yamaha az eredeti YBR125 erősségeire építve folytatja az Urban Mobility sikertörténetét a kedvező árú, sportos stílusú, könnyű városi motorkerékpár, az YS125 bemutatásával, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megfeleljen az európai ingázók szükségleteinek és igényeinek.

Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, nagyobb kényelem és stílusosabb kialakítás

Az új Yamaha YS125 modellt úgy tervezték, hogy kihangsúlyozza azokat az elemeket, amelyek népszerű városi motorkerékpárrá tették az YBR125 modellt, ugyanakkor kényelmesebb, stílusosabb és vonzóbb megoldást jelentsen napjaink okos, kifinomult ízlésű ingázói számára.

Azok az YBR125-tulajdonosok, akik szeretnének az új YS125 modellre váltani, még gazdaságosabb működésre, valamint még kényelmesebb vezetésre számíthatnak.

Ugyanakkor a belépő motorosok is, akik most először fognak motorkerékpárt vezetni – és azok, akik egy 50 cm3-es robogót vagy egy gazdaságos 125 cm3-es motorkerékpárt cserélnek le –, biztosak lehetnek benne, hogy jól döntenek, amikor a kategóriaelső megbízhatóságot és egyszerű kezelhetőséget garantáló YS125 modellt választják.

yamaha ys125 2017 6Egyszerű kezelhetőség

Akár forgalmas városi utakon, akár kis mellékutcákban közlekedsz, az YS125 könnyű váza és osztályon felüli felfüggesztése minden utazást könnyebbé és élvezetesebbé tesz.

A 18 colos kerekek mozgékonyságot és stabilitást biztosítanak – a 2,75-18-as első és a széles, 100/80-18-as hátsó abroncs pedig kényelmes, biztos úttartást garantál.

Egyenletes, megbízható, gazdaságos motor

A megbízhatóság, a megfizethetőség és az alacsony üzemeltetési költségek mind rendkívül fontosak napjaink okos ingázói számára. Az YS125 új tervezésű, 125 cm3-es, léghűtéses, 2 szelepes, SOHC EU4 megfelelőségű motorja az egyik legmegbízhatóbb és leggazdaságosabb kialakítással rendelkezik a kategóriájában.

Annak érdekében, hogy az YS125 modellnek kiemelkedően alacsony legyen az üzemanyag-fogyasztása és alacsony a károsanyag-kibocsátása, a kompakt motor lökethosszát 57,9 mm-re növelték, míg az új hengerfejben keskenyebb szelepszöggel és edzett szelepekkel találkozunk.

Az egytengelyes kiegyensúlyozás egyenletes vezetést biztosít, emellett elektromos és berúgókaros mechanizmussal is felszerelték.

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x