HírekMotorokMotorozás

Sztárokkal motoroznak idén is a Pető Intézetes gyerekek

negy kerekrol ket kerekre 2014 02Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek részére.

2015. szeptember 3-án 14:00 órától motorra ülve nyitják meg a 2015/16-os tanévet Gergely István, Hajas László, Harsányi Levente, Kovács István (Kokó), Luszkó, Müller Attila, Sipos Imre, Szabó Győző, Szűcs Sándor, Tóth Sándor, Zsidró Tamás, Szujó Zoltán, Talmácsi Gábor, és Varga Viktor.

Gyere és légy Te is részese a gyermekek örömének, és csodáld velük a háromkerekű épített trike-okat, choppereket vagy túra motorokat, szurkolj együtt az intézeten belül megrendezett motorvezetési szimulátorokon zajló versenyeknek!

A 8 km-es motoros felvonulás a Pető intézettől (Budapest XI., Villányi út 67) indul a szokott útvonalon: Alkotás út – Márvány utca – Alagút – Lánchíd – Apáczai Csere János utca – Belgrád rakpart – Szabadság híd – Bartók Béla út – Villányi út.

A motoros felvonulást a BRFK motoros rendőrei kísérik, valamint velünk tart egy mentőmotor is a Mentőmotor Alapítvány jóvoltából. A motorokat és utasaikat a Groupama Garancia Biztosító biztosítja a felvonulás ideje alatt. A felvonulás időtartama kb. 30 percet vesz igénybe, melynek során. 30-40 km/h – sebességgel fogunk haladni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Időpont: 2015. szeptember 3. Motoros felvonulás: 14:00 órától. Gyülekező: 12:30. -tól Helyszín: Budapest. XI., 1118. Villányi út 67. Nemzetközi Pető Intézet.

Azoknak a gyerekeknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak a felvonuláson részt venni, az intézet udvarán különböző ügyességi játékokkal, vezetéstechnikai szimulátorokkal, mini Hungaroring pályával, ügyességi játékokkal, arcfestéssel és lufi hajtogató bohóccal tesszük vidámabbá az iskolakezdést.

A rendezvény kommentátora Szujó Zoltán sportriporter.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük