CsajokKiemeltMotoros csajok

Szilágyi Gabriella: Élem az álmomat

szilagyi gabriella 03

Először talán 13-14 évesen kerültem kapcsolatba a motorozással. Budapesti gyerek voltam, és ahol laktam sok minden nem történt…

Történt egyszer, hogy felfigyeltem egy motoros bandára, akik mindig vidámak és jókedvűek voltak. Közelebb merészkedtem és mivel észrevették, hogy nagyon nézem őket és motorjaikat, hát beszélgetésbe elegyedtek velem. A vége az lett, hogy mindig volt hely valamelyikük hátsó ülésén. Egyszerűen imádtam, mikor velük lehettem.

Persze erről a szüleim semmit sem tudtak, csak azt vették észre, hogy a szobám falát lassan beterítik a motoros képek. Később próbálkoztam én a jogosítvánnyal, de a szüleim hajthatatlanok voltak, ezért ezt az álmot mélyen elrejtettem a szívemben és azt gondoltam, hogy már soha nem fog megvalósulni.

Jött a férjhez menés, gyerekszülés, építkezés és talpon maradás. Az álom, álom maradt. Pénz sosem volt rá, mindig valami másra, fontosabbra kellett. Aztán 4 évvel ezelőtt elköltöztünk, külföldre. Itt is talpon maradni, az otthon maradt adósságokat fizetni stb.

Aztán 2013-ban az egyik magyar barátom megcsinálta a jogosítványt és vett egy motort. Nagyon irigyeltem, hisz ő sem fiatal már, de nekem nagyon sokat segített az álmom megvalósításában, hisz akkor azt gondoltam, miért ne csinálhatnám meg én is. Hisz a gyerekeim felnőttek, még rengeteg gyönyörű év van előttem, még élhetem az álmaimat, nem csak álmodhatom az életemet.

Tavaly, 2014 elején egy hirtelen ötlettel felvetettem a páromnak, hogy mit szólna hozzá, ha megcsinálnám a motorjogsit. Meglepetésemre azonnal igent mondott. Az ötletet tett követte, ezért még abban az évben sikeresen meg is csináltam a jogsit, de közben folyamatosan az internetet böngésztem, hogy vajon milyen motor lenne jó nekem. Ki is néztem egyet, ami egy Honda Shadow chopper és amit a párom azonnal megvett nekem.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A jogsim még nem volt a kezemben, de a motor már itt állt a ház előtt. Minden nap lementem hozzá és imádtam, még akkor is, ha még nem mehettem vele. Aztán megtörtént a csoda, elkészült a jogsim és rögtön a 46. születésnapomon mentem vele egy, nem is egy hanem millió kört.

Azóta imádom és nem hagyok ki alkalmat, hogy ne menjek vele, nem érdekel ha esik, ha fúj én nyeregbe pattanok és megyek. Egyszerűen imádom és már tudom, hogy minden álom egyszer megvalósul, csak hinned kell benne, soha ne add fel az álmaidat!

Azóta a mottóm az, hogy “Én nem csak álmodom az életem, hanem Élem az álmomat”.

Köszönöm hogy elolvastátok rövid történetemet

Széles utat nektek, és Hajrá!szilagyi gabriella 01szilagyi gabriella 02szilagyi gabriella 04

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük