fbpx

Action Újratöltve

altAz Action zenekar új felállásban, egy fergeteges koncerten idézi meg a rég hallott dalokat.

 

Ma éjszaka, tíz év hallgatás után színpadra áll az együttes a Club 202-ben. Szendrey „Szasza” Zsolt énekel, Budavári Vili gitározik, Egyházi Gábor basszusgitározik és Zaba dobol, aki egyébként Hollywood Rose-ban zenél.

A régi zenésztársak a hosszas felkészülést egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudták elvállalni, ezért változott kicsit a tagok kiléte.

Az Action banda 1994-ben alakult – Szasza ének; Mátyás Attila gitár, vokál; Somlyai Miklós basszus, vokál; Zana Zoltán dob, vokál –, majd 2002-ben feloszlott. Közben, és később is, sok átalakuláson ment át az együttes, de 2006-ig hét lemezzel örvendeztették meg a rajongókat.

A getto-rock műfajt meghonosító zenekar Összeomlás és Terror című lemeze az első években jelent meg, és az eladásuk meghaladta a 15 ezret. Ugyanakkor a szókimondó, szexuális töltetű dalaikkal, és táncos lányaikkal igen-igen forró hangulatú koncerteket nyomtak a motoros találkozókon is.

A jelen bulira visszatérve, természetesen lesznek vendégfellépők. Pár nóta erejéig Ganxsta Zolee visszaül a dobok mögé, és újra hallhatjuk az aranytorkúTissy-t. De, H. Keresztes Viktor és Vilkó (HR) is tiszteletét teszi. Az előzenekar pedig a Room Of The Mad Robots lesz. Tehát, Action-re fel!alt

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x