CsajokHírekMotoros divat

Szerinted égőek a Sons of Anarchy-s cuccok?

sons of anarchy telefontokAmióta megjelent a Sons of Anarchy című, motoros klubokról szóló sorozat, finoman fogalmazva, elindult a majmolás. Nagyon sok cuccot lehet vásárolni az interneten, az ál-colortól kezdve, a bakancson át, a falióráig.

A valódi motoros klubok tagjai, szerte a világon, joggal ellenzik azt, hogy ál-colorokat viselő vagánykodósok feszítenek a felvarrókkal, megzavarva ezzel az embereket – azokat, akik nincsenek tisztában a helyzettel, és valódi motoros klubként azonosítják a Sons of Anarchy-t.

No, de nem csak férfiaknak szóló ruházat és egyéb dolog van a repertoárban, hanem csajos cuccok is. A filmben, nem semmi női karakterek vannak: lásd csak Gemma Tellert, mindenki anyukáját, vagy a szerényebb, de ha kell vadmacska Tara Knowles doktornőt.

Ezek a nők örök harcot vívnak egymással, a férfiakért és a férfiakkal. Kemény életük van, s ehhez mérten kell viselkedniük.

A nézőkben vagy ellenszenvet, vagy imádatot váltanak ki, s olyan is van, aki hasonlítani akar rájuk, nem csak kinézetben, hanem jellemvonásokban is. Ez törvényszerű, legyen szó bármely sorozatról, hiszen rajongók mindig voltak és lesznek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha már rajongók, vajon a messzemenőkig való őrület egészséges? Sok olyan történetet hallani, hogy egyesek a plasztikai műtétektől sem riadnak vissza, csak hogy kedvencükre hasonlíthassanak. Az itt látható, és felsorolt cuccok még csak enyhe jelei a rajongásnak, de könnyen átfordulhat a dolog. Igen, tudom, most nagyon komoly irányba vittem a gondolatmenetet, de kell a végletesség ehhez a témához.

Fotók: cosmocyber.com, We Heart It

[wpdiscuz-feedback id=”mqlkyegz7a” question=”Mit gondolsz erről? Hordasz/hordanál Sons of Anarchy-s cuccokat?” opened=”0″]Mit gondolsz erről? Hordasz/hordanál Sons of Anarchy-s cuccokat?[/wpdiscuz-feedback]

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük